Странице

уторак, 19. фебруар 2013.

Аудиција за бесплатан програм "Постани МТВ звезда"!

Тим младих Србије позива вас да им се придружите током аудиције за младе таленте. Тражи се 15 дечака и девојчица, узраста од 10 до 12 година, који желе да усаврше своје плесне и певачке таленте, уз истовремено учење енглеског језика на забаван начин. Радионице ће водити признати певачи, плесачи и професори енглеског језика и часови ће се одржавати сваке суботе. 
 
Целокупан програм усавршавања је бесплатан.

За учешће на аудицији, деца су у обавези да спреме наступ (певачку интерпретацију или плесну тачку) уз одабрану нумеру и да је изведу пред комисијом, у саставу: Слађана Михаиловић (вишеструка вицешампионка Србије у хоп-хопу и брејкденсу), Милан Буги Трифуновић (вишеструки вицешампион Србије у брејкденсу), Грегор Жупанц (филмски редитељ), Тамара Којић (професорка певања) и Предраг Калуђеровић (оснивач Тима младих Србије). 15 најбољих малишана биће одабрано за похађање часова. Током 15 недеља, са децом ће радити истакнути уметници и педагози, а тачка коју група малишана, заједно са менторима, спреми биће извођена на различитим телевизијским и другим манифестацијама.
 
Пријавни формулар потребно је преузети на Фејсбук страници Удружења (Тим младих Србије) и попуњен послати на и-мејл адресу: timmladihsrbije@gmail.com. За све додатне информације, заинтересовани кандидати могу да се обрате и путем телефона, на број: 063/321 833.
 
Своје присуство потврдите на број телефона 063/321 833 или путем и-мејла timmladihsrbije@gmail.com.

Нема коментара:

Постави коментар