Нешто тражите?

петак, 1. фебруар 2013.

Cineplexx вас води на филм на Породичном викенду!

У биоскопу “Cineplexx Delta City” биће организован Породични викенд, 2. и 3. фебруара, када ће се прикупљати помоћ за децу из београдског Прихватилишта.
Посетиоци који донесу ствари неопходне овој установи, а чија листа се може видети на сајту www.cineplexx.rs, биће награђени бесплатним кокицама. Карте ће бити дељене бесплатно, а добитници ће сами бирати цену – прилог за децу из Прихватилишта. Кутије за добротворне прилоге биће постављене у биоскопу током оба дана Породичног викенда.

Биоскоп “Cineplexx” ће штићеницима Прихватилишта обезбедити карте за филмове после Породичног викенда, када ће им прикупљена средства бити уручена.
 Биће приказани популарни породични наслови “Коко и духови”, “Хаос у кући – матроци долазе”, “Семијева велика авантура 2 3Д” и “Звончица и тајна крила 3Д”. Поред филмова, у холу биоскопа малишани ће од 12.00 до 17.00 моћи да се друже са маскотама и мађионичарима и да учествују у радионицама. Малишани до 14 година, корисници картице Породичног филм клуба биоскопа “Цинеплеxx”, добиће на поклон Мали Политикин забавник, а њихови родитељи ће уз ту картицу плаћати дечију цену улазнице.

Cineplexx Delta City и Детињарије поклањају Београђанима 2x2 улазнице за филм "Хаос у кући - маторци долазе" за недељу, 3. фебруар у 13:50 h. Приликом преузимања улазица, добитници ће оставити симболичан прилог за децу из Прихватилишта.
 
 
Шта се дешава када старомодни деда и баба преузму на себе да чувају модерно васпитане унуке? Сазнајте у урнебесној комедији о разликама између генерација "Хаос у кући - маторци долазе" (Parental guidance).
Били Кристал и Бет Мидлер чине брачни пар који пристаје да чува унуке, док је њихова ћерка на послу.
Упркос идеји да са унуцима успоставе однос по принципима 21. века, убрзо се враћају старомодним васпитним методама схватајући да је генерацијски јаз превелики.

Тако ће деца бити у прилици да први пут у животу пробају торту и играју се пиштољима на воду, али и да сама донесу неке важне животне одлуке. Из неспоразума и хаоса који настане када маторци стигну у мућу цела породица излази сложнија и јача него икада. 
Како да учествујете? Пошаљите и-мејл на detinjarije@gmail.com са насловом "Хаос у кући" и обавезно наведите своје име и презиме, а ми ћемо вас обавестити ако сте добили улазнице и објаснити како да их преузмете.  Срећно!
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу