Нешто тражите?

четвртак, 21. фебруар 2013.

Desigual за пролеће-лето 2013. стигао је у Les Petits!

У шареном царству у срцу града, бутику Les Petits (Светогорска 43), од данас је у продаји нова колекција шпанског бренда Desigual, за пролеће - лето 2013. године.
Desigual је шпански бренд познат по својим живописним принтовима јарких боја.

Слоган за пролеће које је сада већ близу је: ''La Vida es Chula'' или ''Живот је супер''! Колекција обилује бојама, а типични Desigual кругови, цветови и животињски мотиви провлаче се кроз све одевне предмете. Поред торбица за девојчице, у понуди су и фантастичне торбе за маме. Будући да је ово један од најбоље и најбрже продаваних брендова у бутику, и да увек брзо плане, пожурите да  изаберете своје фаворите за долазећу сезону!

То није једина новост - крајем месеца, у Les Petits стиже, по први пут, и колекција за децу легендарног Camper-а. У питању је шпанска модна марка обуће коју њени верни купци описују као најудобнију на свету. Одише иновацијама, откаченошћу, удобношћу и квалитетом. Представља нови стил живота базиран на слободи, удобности и креативности. Погледајте шта су спремили за клинце у предстојећој сезони:








 






Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу