Нешто тражите?

понедељак, 25. март 2013.

Вечерас концерт "Молимо за фину тишину"

У почаст Милици Мањоловић диригенту, педагогу, културном посленику без премца у Србији њени пријатељи, колеге, поштоваоци и бивши чланови дечјег хора КОЛИБРИ организују концерт "Молимо за фину тишину" у понедељак, 25. марта у 20 сати у великој сали Студентског културног центра.

аутори: Вера Миланковић и др Милена Петровић
У програму учествују: Градски дечји хор „Звездице'' и камерни оркестар АМОРОЗО из Лесковца, Ана Радивојевић наратор

Вера Миланковић (Лондон 1953) , композитор, пијаниста и педагог, сарадник дечјег хора КОЛИБРИ РТС, више од 25 година, аутор МОНОГРАФИЈЕ о хору издате поводом четрдесетогодишњице од оснивања 2003. године. Потомак угледне српске породице високих официра, научника, универзитетских професора, дипломата и културних посленика.
Pin It Now!

1 коментар:

  1. Анониман27. март 2013. 14:56

    Ocigledno da gdja Milankovic nema dobru saradnju sa sadasnjim dirigentom hora Kolibri (Ljiljana Randjelovic) i ne krivim je zbog toga. Ljiljana Randjelovic je arogantna i nadmena osoba, na cijim se probama deca cesto rasplacu... Tuzno je da Kolibrici nisu ucestvovali u ovoj manifestaciji i da im je to bilo uskraceno zbog teskog karaktera njihovog dirigenta, nesposobnog za saradnju sa drugim profesionalcima.

    ОдговориИзбриши

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу