Нешто тражите?

четвртак, 28. март 2013.

Camper обућа стигла је у Les Petits!

Бутик за децу Les Petits (Светогорска 43), познат као место где се у Београду може купити врхунска мода за малишане, однедавно је богатији за један нови фантастични бренд  - легендарни Кампер.


Кamper је шпанска модна марка обуће коју њени верни купци описују као најудобнију на свету. Одише иновацијама, откаченошћу, удобношћу и квалитетом. Представља нови стил живота базиран на слободи, удобности и креативности. 

Обућа је лагана, од природних материјала и веома је носива у свим приликама. Поред модела за жене и мушкарце, постоје и модели за клинце и клинцезе, преслатки и другачији.  

Први модели су  већ у продаји, а ускоро стижу и допунске количине. Осим ове оригиналне обуће, у бутику Les Petits можете пронаћи и нову колекцију шпанског бренда Desigual за пролеће - лето 2013. године, како и Оilily ташне, ранчеве, новчанике и дечје торбе. Ускоро стиже и нова колекција чувеног француског бренда Catimini.

Добродошли у шарено царство у срцу града!














Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу