Нешто тражите?

уторак, 19. март 2013.

Cineplexx вам поклања карте за "Крудс 3Д"!

Нови филм из познате радионице „Dreamworks Animation“, комична сага о породици пећинских људи „Крудс“, претпремијерно је приказана 16. и 17. марта, а у биоскопима ће се наћи од 21. марта.

Прича смештена у фиктивну преисторијску еру прати необичну породицу која живи у пећини. Њихов живот је спокојан до тренутка када континенти почну да се померају, а њихов свет да се мења на најчудније начине. Због тога породица Крудс мора да крене на узбудљиво, али и застрашујуће путовање. Њима се придружује Гај, шармантни младић који ће им помоћи да савладају страхове и упусте се у нове авантуре. Док неустрашива тинејџерка Ип у Гају проналази правог пријатеља и прву љубав, њен отац Граг не воли ништа што је ново и другачије, а у Гају види посебну врсту непријатеља.

Ова 3Д авантура аутора филма "Како да дресирате свог змаја" биће синхронизована на српски језик. Јунацима филма гласове позајмљују Драган Вујић, Ђурђија Цветић, Весна Паштровић, Ивана Поповић, Стеван Пиале и Марко Јанкетић.

Cineplexx Delta City и Детињарије поклањају Београђанима 2x2 улазнице за филм Крудс 3Д  за среду, 20. март у 17 h.

Како да учествујете? Пошаљите и-мејл на detinjarije@gmail.com са насловом "Крудс" и обавезно наведите своје име и презиме, а ми ћемо вас обавестити ако сте добили улазнице и објаснити како да их преузмете.  Срећно!



 
Pin It Now!

1 коментар:

  1. Bas smo sinoc razgovarali kako bi bilo lepo pogledati ovaj film. Nasa deca su ubedjena da je mnogo lep.

    ОдговориИзбриши

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу