Нешто тражите?

петак, 22. март 2013.

Колекција за пролеће/лето стигла је у београдски Oilily!

Oilily колекција за пролеће/лето 2013, ове недеље стигла је у Београд, у продавницу Oilily (Еуроцентар, Македонска 30) и Les Petits (Светогорска 43). Прве количине ташни, ранчева, дечјих ташница, несесера и новчаника великом брзином одлазе са рафова, а ускоро ће стићи и још примамљивих модела! 
 
Нова колекција под утицајем је бројних досадашњих принтова које је Oilily користио. Савршена је за свакога ко жели да се издваја из гомиле. Бићете изненађени шта је све Oilily створио за ову сезону: цветне принтове са неочекиваним детаљима и то све на одличним материјалима! 
 
НИШТА НИЈЕ КАО ШТО ИЗГЛЕДА ОВОГ ЛЕТА! 
 

Радно време продавнице у Светогорској 43 (бутик Les Petits) је од 10h до 20h а у Македонској 30 (ТЦ Еуроцентар) је од 12h до 18h.


Осим Oilily ташни, на у бутику Les Petits тренутно је актуелна prolećna колекција za децу и маме шпанског бренда  Desigual , као и колекције брендова Catimini и Deux par deux. 












Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу