Нешто тражите?

среда, 22. мај 2013.

"Игре тајног краљевства" 25. маја на Спортском центру "Олимп"

Забавне активности за децу свих узраста инспирисане филмом "Чувари тајног краљевства" за почетак летње сезоне спортског центра.
Ове суботе, 25. маја, на Спортском центру "Олимп", одржаће се "Игре тајног краљевства" инспирисане филмом "Чувари тајног краљевства 3Д", који се од 18. маја приказују у домаћим биоскопима. Дистрибутерска кућа MCF MegaCom Film  припремила је атрактивне активности за старију децу и креативне радионице за најмлађе, у оквиру почетка летње сезоне СЦ "Олимп".

У периоду од 12-15h, ове суботе, деца узраста 6-14 моћи ће да учествују у решавању тематских задатака и освоје награде са мотивима из филма "Чувари тајног краљевства 3Д". Учесници, подељени у тимове проћи ће кроз неколико кругова игара које ће им приближити јунаке и причу филма "Чувари тајног краљeвства", али и подићи свест о важности очувања природе и подстаћи њихову креативност.
Кроз игре "Сачувај природу", "Упознај Народ лишћа", "Пронађи чуваре тајног краљевства", "Уреди своје краљевство", "Лет у тајно краљевство", учеснике ће водити стручни тим аниматора из центра за анимацију деце "Чигра игра".

Циљ игре "Сачувај природу" је да учесници у што краћем року очисте своју околину, склањајући предмете од различитих материјала у одговарајуће канте, раздвајајући папир, пластику и конзерве. Идеја игре "Уреди своје краљевство" је да деца препознају и повежу облике лишћа на паноу са сликама на датим картицама. У игри "Лет у тајно краљевство" учесници ће моћи да покажу своје оригами вештине, док ће у игри "Упознај Народ лишћа" имати задатак да повежу лик и име јунака филма "Чувари тајног краљевства". Откривање слике из филма циљ је склапања слагалице у игри "Пронађи чуваре тајног краљевства".

За најмлађе суграђане, старости од 3 до 6 година, биће организоване креативне радионице. Уз подршку тима "Чигра игра" и припремљене материјале, малишани ће правити свој Народ лишћа - јунаке филма "Чувари тајног краљевства 3Д" и упознати се са тајним животом биљака кроз израду стрипа.

Сви заинтересовани за учешће, могу се пријавити на адресу cuvari@mcf.rs до суботе или на месту одржавања игара 25. маја.

Филм "Чувари тајног краљевства 3Д" представља нам свет какав до сада нисмо видели. Мери Кетрин је ћерка професора Бомбе који је посвећен проучавању групе необичних ратника, заштитника шуме. Када М.К. изненада доспе у њихов тајни универзум, затећи ће се усред борбе сила добра, које штите природу, и сила зла које желе да је униште. Док покушава да пронађе начин да се врати кући, она мора да удружи снаге са јединственим становницима шуме, Народом лишћа, како би сачували њихов и наш свет.
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу