Нешто тражите?

петак, 19. јул 2013.

Уз купљену књигу улазнице за дечје авантуре!

Издавачка кућа Лагуна и књижарски ланац Делфи припремили су за најмлађе неодољиву авантуристичку акцију „Једна књига једна авантура“ са много узбудљивих и лепих изненађења.

Од понедељка, 15. јула, уз купљену дечју књигу на поклон добијате прегршт улазница за дечје авантуре које су обезбедиле играоница Extreme Kids, Јахтинг клуб Кеј и играоница-рођенданица Технокидс.

Играоница Extreme Kids само за праве мале авантуристе припремила је много балона који доносе супер изненађења. Надувај свој балон изненађења и освој укусну палачинку, бесплатни боравак или бесплатни простор за прославу свог рођендана у овој играоници.

Авантуристичка акција са играоницом Extreme Kids важи у књижарама Делфи: Орао, Вук, СКЦ, Теразије, Кнез и 27. март.

Изненађењима никад краја. Супер авантуре припремила вам је и играоница-рођендаоница Технокидс. Са циљем да малишанима пружи најкреативнију забаву обезбедила је поклон ваучере за прославе рођендана, бесплатне пропуснице и бесплатни мини-голф на Ади.

На 600 м2 играоница Технокидс, у три засебна тематски урађена нивоа, смештене су просторије за прославе рођендана и свих осталих врста прослава. Вашу рођенданску трпезу можете употпунити увек свеже припремљеним специјалитетима из њихове кухиње. Оживите омиљене јунаке ваших малишана у најразличитијим облицима дечјих рођенданских торти.

Али то није све. Овог пута најмлађи су у прилици да изненаде своје родитеље и куповином дечје књиге на поклон добију опуштајућу летњу авантуру. Поведи маму и тату на крстарење Дунавом и Савом бродовима Јахтинг клуба Кеј.

Јахтинг Клуб Кеј нуди мир и интиму природног окружења. Предиван поглед на Калемегдан, Велико ратно острво и Земун, изузетно гостопримство, квалитетан мени определиће и вас да тренутке одмора са породицом проведете у опуштајућој вожњи реком.

Књижаре које учествују у акцији „Једна књига једна авантура“:

Делфи књижара 27.март Станоја Главаша 1, Београд
Делфи књижара Иммо, Гандијева 21, Београд
Делфи књижара СКЦ, Краља Милана 48 (улаз из Ресавске), Београд
Делфи књижара Веро, Милутина Миланковића 86а, Београд
Делфи књижара Кнез, Кнез Михаилова 40, Београд
Делфи књижара Македонска, Македонска 12, Београд
МНВ Вемекс Булевар, Булевар краља Александра 146, Београд
Делфи књижара Код Вука, Булевар краља Александра 92, Београд
Делфи књижара Миљаковац, Варешка 4, Београд
Делфи књижара “Баново брдо”, Пожешка 118а, Београд
Делфи књижара Зира, Рузвелтова 33, Београд
Делфи књижара Теразије, Теразије 38, Београд
Делфи књижара Земун, Главна бр. 20

Акција за малишане траје док трају залихе.

Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу