Нешто тражите?

среда, 17. јул 2013.

"Суперформула" која храбри децу оболелу од рака

Креативни тим маркетиншке агенције ЈWТ направио је кутију за хемотерапију са симболима из филмова о најбољим суперхеројима, која пружа наду у излечење малишанима оболелим од леукемије.
Болница за болести рака AC Camargo, Warner Bros, америчка компанија за производњу и дистрибуцију филмова и ЈWТ маркентишка агенција из Бразила удружили су снаге и осмилсили “Суперформулу“ која би деци оболелој од леукемије требало да пружи подршку и улије снагу у борби против опаке болести.

Овај програм је заснован на идеји да је први корак у борби против рака вера у излечење. Да би охрабрили најмлађе пацијенте, креативни тим ЈWТ агенције је заједно са лекарима створио кутију која у потпуности прекрива интровенску кесу за хемотерапију, а у комбинацији са симболима магичног света суперхероја, кутија је названа “Суперформула“.

Ново име и изглед лека помажу у промени перцепције код деце, наводећи их да мисле како им “Суперформула“ даје супер моћи да победе болест.

Осим тога, ова агенција је произвела посебну серију цртаних филмова и стрипова у којима суперхероји пролазе кроз искуства слична болесним малишанима. Тим је такође обезбедио и нови изглед за цело дечје одељење у AC Camargo болници – играоница је претворена у “Салу Правде“, ходници и врата су украшена истом идејом, а направљен је и посебан улаз који одговара теми за све мале хероје који улазе.

Иако ово не може да буде лек, надамо се да ће додатна подршка, уз познате хероје и узоре, малишанима дати храбрости да се суоче са највећим непријатељем.(YUMAMA)
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу