Нешто тражите?

субота, 3. август 2013.

Бесплатна летња школа програмирања за средњошколце

Сви средњошколци који воле рачунаре и желе да се баве Aj-Ти-јем, могу да искористе лето да стекну нека нова знања и вештине.

Летња школа програмирања, коју организују Висока школа за информационе технологије ИТС и компаније LINK group и ComTrade, то ће им и омогућити.

Учешће у летњој школи је бесплатно, а заинтересовани се могу пријавити на следећем линку. Летња школа ће се одржати од 26. до 30. августа, а пријаве су до 20. августа. Број места је ограничен на 20 учесника.
 
 Како да направе своју прву веб-апликацију, блог или сајт, како изгледа проћи кроз целокупан процес развоја јеног софтверског решења, те како функционише тимски рад на ИТ пројекту, само су неке од ствари са којима ће моћи да се упознају учесници ове летње школе. Предност ће имати ученици III разреда средње школе који показују изузетно интересовање за информационе технологије, и постигли су добре резултате у учењу.
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу