Нешто тражите?

уторак, 27. август 2013.

Самсунг најављује дечји таблет

Самсунг је најавио нови додатак свој Галакси линији таблета. Овог пута ради се о уређају намењеном најмлађима, таблету Самсунг Галакси Таб 3 Кидс.
Како се наводи у званичном саопштењу, Галакси Таб 3 Кид је таблет посебно израђен за децу, са едукативним апликацијама и безбедносним функцијама које родитељи желе.

Овај таблет долази са већ инсталираним најбоље рангираним апликацијама за децу и са новим концептом Kids Store (Дечија продавница) усмереним ка развоју едукативних примена технологије намењених деци. Таблет омогућава родитељима да одаберу апликације којима ће њихова деца имати приступ, помоћу опције за контролу апликација.

Ту је и опција управљања временом, помоћу које родитељи могу подесити колико је деци дозвољено да користе уређај.

“Није тајна да деца данас користе технологију више него икада раније”, изјавио је ЈК Шин, генерални директор и директор за ИТ и мобилне комуникације у компанији Самсунг Електроникс. “Ми смо препознали прилику за производњу уређаја намењеног само деци, који им пружа интуитивно, забавно искуство прилагођено њиховом узрасту, испуњено богатим интерактивним и едукативним садржајем који ће родитељи обожавати.” Што се хардвера тиче ту је процесор на 1,2ГХз, 1ГБ РАМ-а, задња камером од 3 мегапиксела и предња од 1.3 мегапиксела.

Галаксy Таб 3 Кидс ће бити доступан у Кореји почетком септембра, а потом и широм Кине, Европе, САД, Африке, Јужне Америке и Југоисточне Азије у септембру. Доступност апликација у дечијој продавници апликација Kids Samsung Apps зависиће од конкретног тржишта.

Информација о цени још увек нема. (PC Press)
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу