Нешто тражите?

понедељак, 12. август 2013.

За децу, младе и остале у покрету - Next сокићи са DreamCap™26 затварачем

Новитет на паковањима напитака погодан за конзумирање у покрету.
Са појавом новог DreamCap™26 затварача специјално дизајнираног да савршено пријања уснама и обогати уживање у производу директно из паковања, конзумирање омиљених сокова док сте у покрету никада није било лакше него данас. Нови затварач, који је развила компанија Тетра Пак, на наше тржиште је стигао са Next соковима, сада упакованим на идеалан начин за свакодневно освежење у ходу, на одмору или неком другом месту. Отвор ширине 26мм и мало дужи врат који извире из амбалаже, љубитељима ових сокова пружа могућност лаког уживања у њиховој свежини и савршеном укусу. Отварање и затварање паковања, сада се обавља у само једном потезу, те Next сокови у паковању са DreamCap™26 затварачем представљају идеалан избор за освежење које ћете увек носити са собом.
Млади авантуристи, заузети пословни људи и сви други којима је у брзини свакодневице потребно право освежење, сада на располагању имају омиљене Next сокове, који нуде висок квалитет и дивне укусе и то у паковању које лако стаје у сваку торбу, чува свежину производа и омогућује савршено лаку конзумацију на сваком месту.
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу