Нешто тражите?

петак, 6. септембар 2013.

„Београдска ролеријада” почиње сутра у 11 сати


Под покровитељством Секретаријата за спорт и омладину града Беогарада, „Београдска ролеријада” се одржава сутра, 7. септембра, са почетком у 11 сати.

Планирана је „Трка за најмлађе”, до 15 година, у више старосних категорија. Старт трке је предвиђен испред Народног позоришта и кретаће се Васином улицом, саопштили су организатори из Удружења „Београдска ролеријада”.
|
Такође, и током ове, 16. манифестације биће организована „Породична трка”, на којој је предвиђено да се током трке чланови породица држе за руке, као и „Трка за заљубљене” и „Шопинг трка”, која представља новину од ове године.

Традиционална „Трка за одрасле”, која је по свом карактеру најатрактивнија, окупиће аматере и професионалце старије од 16 година. На Теразијском платоу традиционално ће бити одржана трка на 100 метара, где се такмичари различитих старосних група такмиче по двоје на испадање, наводи се у саопштењу. (Беоинфо)
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу