Нешто тражите?

субота, 28. септембар 2013.

Програм "Нинџа ратници за децу" на четири локације у Београду!

Од почетка септембра, у оквиру програма за децу гимнастичког клуба "Победник", у понуди је и нешто што ће одушевити све клинце. Ако је икада и ваше дете гледало на телевизији Нинџа ратнике, вероватно је пожелело да и оно буде попут њих! Ево прилике да оствари своје дечије снове!
Програм "Нинџа ратници – KIDS" намењен је искључиво деци млађег узраста. Са децом раде професионални гимнастички тренери, који настоје да деца кроз игру, забаву и добро дружење стекну знања о основама гимнастике, која ће им користити уколико касније буду желела да се баве неким другим спортом.

Током тренинга деци су на располагању разне справе интересантне и за игру а и за рад на њима. Кроз игру и рекреацију деца попримају нова сазнања из гимнастике и осталих спортова, стичу нове другаре и стварају колективни дух. Осим тога у њима се развија:

1. Снага
2. Гипкост
3. Издржљивост
4. Ментално здравље

Тренере води наш прослављени каскадер, ДИФ-овац и двоструки светски шампион проф. Зоран Вранов.

телефони за информације: 063/ 8 555 222 ; 065/ 8 555 222
контакт особа: проф Зоран Вранов
Ако желите да сазнате више о програму "Нинџа ратници", у недељу, 29. септембра је права прилика за то. Проф Зоран Вранов, двоструки светски првак у каскадерству и власник највећег клуба на Балкану за спортску гимнастику "Победник" организује од 16-19 часова, у сали Пете београдске гимназије (код Ташмајдана), полигон за Нинџа ратнике сениоре.
Гимнастички клуб "Победник" вас позива да се опробате као такмичар или да будете међу онима којиће гледати.
Ово такмичење ће се одржавати сваке последње недеље у месецу почев од 29. септембра. Моле се заинтересовани такмичари да своје учешће најаве, односно потврде преко сајта www.nindzaratnici.rs.

Локације и термини тренинга за малишане:

ТАШ, V Београдска гимназија:  субота и недеља, 10-11h
Миријево, VII Београдска гимназија: уторак и четвртак од 18 до 19h
Јужни Булевар, ОШ "Краљ Петар II Карађорђевић": уторак и четвртак, 19 - 20h
субота и недеља, 11 - 12h
Земун, ОШ "СВетозар Милетић": субота и недеља 16-17h, уторак и čетвртак 17:30 - 18:30h
Олимп, ОШ "Марија Бурсаћ": субота и недеља, 18:30 - 19:30h


Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу