Нешто тражите?

четвртак, 5. септембар 2013.

Уметница и њена четворогодишња ћерка стварају заједничке слике

Не тако давно, Мика Анђела Хендрикс није могла ни да замисли да ће са неким делити своје уметничке пројекте. Међутим, једног дана њена четворогодишња ћерка почела је да даје свој лични допринос.
Све је почело тако што је четворогодишња Мила приметила да је мама набавила нови блок за скицирање, и затражила да и она црта у њему. Мама није била баш одушевљена идејом да се дете игра са њеним квалитетним прибором, али ју је ћерка подсетила на кућно правило по ком "кад неко неће нешто да дели, онда му то одузмемо". Пошто је остала без аргумената, предала је блок ћерки, која се одмах бацила на довршавање маминих цртежа.Уметница је приметила да неограничена машта детета дозвољава њеној ћерци да доврши слике на начин који једном уметнику никада не би пао на памет.

Сада, мајка прво нацрта портрет особе, а њена ћерка заврши дело додајући тела за која сматра да најбоље пристају ликовима које је њена мајка нацртала.

Мика никада не зна како ће дело изгледати на крају, што је, како каже, веома тешко за перфекционисту као што је она, али је научила како то да цени.

"Понекад бих јој изнела неке предлоге, типа "можда би она могла да има тело змаја", али она обично игнорише моје сугестије ако се не подударају са њеним замислима. Али, пошто сам ја одрасла особа и по мало перфекциониста, некад имам идеју док цртам моје главе. Тада покушавам да будем оптимиста и да мислим како ће моја ћерка нацртати нешто макар приближно мојој идеји. Када она нацрта круг и у њему маркером нешто испише, део мене помисли: Шта то она ради!? Али треба да знате да у већини случајева ечија машта надмашује машту одраслих, а наша дела на крају увек изгледају много боље него што сам их ја замишљала", поручила је уметница. (РТЦГ)
 








 
Pin It Now!

3 коментара:

  1. Хаве а нице даи,,
    Желим да поделим исказа великог Лоан сам срео на овом сајту, молим те, само пребаци кредит од € 59,000.00усд у периоду од 8 година, желим да их контактирате сада, ако помоћи из кредита који треба и даље спреман да помогне више људи који kontakt емаил usaloanfinancialfirmss64@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман4. јул 2016. 19:37

    Hi.

    Da li vam je potrebna finansijska pomoć? Jeste li u bilo kakve finansijske krize ili trebate sredstva za pokretanje vlastitog biznisa? Trebate sredstva za izmirenje svoj dug ili isplatiti svoje račune ili pokrenuti dobar posao? Imate nisku kreditnu rezultat i imaju poteškoće u pribavljanju kapitala usluga iz lokalnih banaka i drugih financijskih institucija ?.

    Nudimo sredstva na niske kamatne stope od 3%. Kontaktirajte nas danas e-mail: ninoemmanuel49@gmail.com

    Pozdrav,
    Mr. Emmanuel

    ОдговориИзбриши

  3. Hello
    We are a trade finance company that uses our own credit lines to facilitate the issuance of financial guarantees like BG, SBLC, DLC and more. If our services will be of help to you, let us know so we can guide you with our process.
    Mobile | WhatsApp: +19893413179
    Email:mohammedahsan877@gmail.com

    ОдговориИзбриши

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу