Нешто тражите?

петак, 6. септембар 2013.

ЛЕГО филм – највећа авантура икад САСТАВЉЕНА!

Свако ко је чуо да се снима ЛЕГО филм за децу, у коме је све изграђено од ЛЕГО коцкица, а главни јунаци су ЛЕГО фигурице, није очекивао заиста да и филм буде добар. Осим „Приче о играчкама“, који је постао светски хит и сврстао се у класике филмова за децу, већина филмова базираних на дечијим играчкама није доживела велики успех.
Трејлер за ЛЕГО филм, међутим, изненадио је све! Општи утисак је да, ако је судити по трејлеру, филм мора бити прилично духовит и на ивици комедије. Узмемо ли уз то у обзир и то да су гласове ЛЕГО фигурицама позајмили Вил Ферел, Лиам Нисон, Елизабет Бенкс и Морган Фриман, предпостављамо да нас очекује нешто несвакидашње.
 
Радња филма: Емета, обичну ЛЕГО фигурицу, случајно замењују за супер-хероја и укључују га у експедицију спашавања света од злог ЛЕГО тиранина, у којој учесвују сви познати супер-хероји у ЛЕГО варијанти (Бетмен, Супермен, Нинџа Корњаче, Мала Сирена, Робин Худ….)


ЛЕГО филм ће се у биоскопима појавити у фебруару 2014. године и како изгледа биће забаван не само деци која се данас играју ЛЕГО коцкама, већ и оној која су своје конструкције склапали пре двадесетак-тридесетак година. (Супер дете)

Погледајте сами:
 


Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу