Нешто тражите?

понедељак, 7. октобар 2013.

Први “Миксер Кидс Маркет” 13. октобра у Савамали

 
 
Културна организација “Миксер” покреће нов програм “Миксер Кидс Маркет”, а прво издање најављено је за 13. октобар.

“Миксер Кидс Маркет” има за циљ да постане главна дестинација за све Београђане који трагају за уникатним модним предметима за децу, оригиналним и функционалним комадима намештаја, предметима за кућу, колекционарским примерцима играчака или коришћеном, а очуваном беби опремом, објаснили су организатори.

Планиран је и богат пратећи програм у виду креативних и едукативних радионица и продајних изложби за најмлађе.

“Миксер” позива све, који се баве производњом играчака, гардеробе, обуће, беби опреме, кондиторских и других производа намењених деци и бебама, да се пријаве за учешће на маркету, које је за све излагаче на првом, промотивном издању маркета бесплатно.

Излагачи могу да се пријаве до 10. октобра у поноћ, слањем слањем мејла на адресу kids@mikser.rs.

Програм првог “Миксер Кидс Маркета” обухватиће радионице за децу под називом “Спретни прстићи у акцији”, кутак за продају и размену старих играчака - “Транге-франге” и кутак “Мали велики уметници”, у оквиру кога ће деца продавати своје уметничке и ручне радове.

Улаз на манифестацију је слободан за све посетиоце, а први “Миксер Кидс Маркет” биће одржан 13. октобра у Карађорђевој улици број 46, од 12 до 20 часова.
Pin It Now!

1 коментар:

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу