Нешто тражите?

уторак, 1. октобар 2013.

Дечји филмски фестивал “Кидс фест” од 14. до 20 октобра

 
Дечји Филмски фестивал “Кидс фест” одржаће се од 14. до 20. октобра у биоскопима „Синеплекс Делта Сити“, „Рода Синеплекс“, „Фонтана“ и Дворани Дома синдиката у Београду.
Међу остварењима која ће бити приказана су документарци о животињама, приче о пријатељству, љубави, одрастању и авантурама. Међу анимираним остварењима које “Кидс фест” представља својој публици су и „Витез Рђавко 3Д“, немачко остварење са много занимљивих ликова, и „Носорог Ото 3Д“, дански филм о авантурама дечака и његовог необичног љубимца, носорога.

„Зип и Зап“ је шпанска комедија о двоје близанаца кажњених због безобразног понашања боравком у летњој школи, а из Аустрије долази филм „Коњ на балкону“, несвакидашња прича о деци која у свом стамбеном блоку проналазе коња, и одлучују да га задрже. „Сафари у Африци 3Д“ је мајсторски документарац у одличној 3Д техници, који публику упознаје са узбудљивим афричким континентом и његовим становницима.

Током “Кидс феста” у биоскопима публику очекују и занимљиве радионице, игрице и поклони. “Кидс фест” се осим у Београду, одржава и у Новом Саду, Крагујевцу, Нишу, као и преко 30 градова широм Србије.

Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу