Нешто тражите?

субота, 12. октобар 2013.

Поклањамо вам карте за отварање Кидс Феста!

 
Девети Кидс фест свечано ће 14. октобра у 11:30 у Дому синдиката отворити амбасадорка фестивала Јелена Јовичић. На отварању је уприличен и забавни програм УМС-а и средње школе „Артимедиа“, а након отварања следи пројекција филма „Мирко немирко“.

Кидс фест се одржава од 14. до 20. октобра у Београду, Новом Саду, Крагујевцу, Нишу, као и преко 30 градова широм Србије.

У Београду се Дечији филмски фестивал одржава у биоскопима "Синеплекс Делта Сити", "Рода Синеплекс", Дворани Дома синдиката и биоскопу "Фонтана", у Новом Саду у биоскопу "Арена Синеплекс", у Крагујевцу у биоскопу "Синеплекс Крагујевац Плаза", док је у Нишу центар дешавања фестивала биоскоп "Вилин Град".

Цене карата за биоскопске пројекције на Кидс фесту и ове године биће веома приступачне, посебно за групне посете. Адреса званичног сајта Дечијег филмског фестивала "Кидс феста" је www.kids-fest.com. 
 
Детињарије и Мегаком филм поклањају вам 2х2 карте за филм "Мирко немирко" који отвара Кидс Фест. Пошаљите и-мејл са насловом "Мирко немирко" на detinjarije@gmail.com и у њему обавезно наведите ваше име и презиме. Срећно! 

Оригинални/међународни назив: Fidgety Bram
Режија: Anna Van der Heide
Земља порекла: Холандија

Трајање: 83 мин

Упознајте Мирка, седмогодишњег дечака који не може да буде миран. Он полази у школу пун радозналости и узбуђен због нових знања. Тамо, међутим, упознаје учитеља, господина Фиша. Господин Фиш је учитељ старог кова, строг и озбиљан. Нимало га не занима свет унутар Миркове главе – њему је важно да се деца врате на прави пут.

„Мирко немирко“ је прича о сукобу дечијег и одраслог света, сукобу који није једноставан и уме да збуни како децу, тако и родитеље. 
 
 
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу