Нешто тражите?

понедељак, 21. октобар 2013.

Програм за средњошколце "На гајби код Андрића"

У оквиру манифестације "Освајање Београда" у три узастопне суботе, 19. и 26. октобра и 2. новембра, за средњошколце се организује акција "На гајби код Андрића".
Идеја акције је да се средњошколцима понуде различити програми и активности који су едукативни, забавни и рекреативни, како би се инспирисали, ангажовали и запитали о сопственим афинитетима.

Циљ је да се лик српског нобеловца приближи ђацима кроз садржаје, који су њима блиски, кроз спорт и дружење са њиховим данашњим узорима, познатим спортистима, као што су Милорад Чавић, Жељко Танасковић, Душан Петковић, Филип Вујић.

Програм почиње суботом у 12 часова испред споменика Иве Андрића, у Пионирском парку.

Средњошколци ће бити у могућности да учествују у занимљивој и динамичној игри у Пионирском парку са познатим спортистима.

После неформалног разговора и фотографисања, биће саопштена правила игре, која је такмичарског карактера.

Након проглашења победника, формирају се две групе - прва група иде у галерију "Нова" у којој ће обићи изложбу "Ја волим спорт" и забавити се убацивањем лопте у кош, фотографисањем поред Андрића на трибинама, гледањем филма, потписивањем на дрес репрезентације, писањем утисака о изложби, док друга група иде у Спомен-музеј Иве Андрића у коме се налази стална поставку.

Пројекат "Освајање Београда" реализује се под покровитељством Града Београда и компаније НИС, у извршној продукцији Омладинског позоришта "Дадов".

(Танјуг)
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу