Нешто тражите?

четвртак, 24. октобар 2013.

СуперШкола - виртуелна учионица за старије основце

Учионица на Интернету „СуперШкола“ намењена је ученицима од петог до осмог разреда који ће моћи да прате преко 650 лекција из српског језика, математике, хемије и физике.

За ђаке од петог до осмог разреда школовање ће убудуће бити много лакше. Наиме, уколико из било ког разлога пропусте часове српског језика, математике, хемије и физике, програм по којем је осмишљена виртуелна учионица под називом „СуперШкола“ омогућиће им да иду у корак са наставом и остваре одличне резултате. 
 
Све што ће им бити потребно јесте компјутер и претплата на програм СуперШколе чија је цена прилагођена џепу сваког родитеља, а уз помоћ којег ће путем Интернета моћи да испрате преко 650 лекција из четири, како то основци и родитељи често истичу, најтежа предмета. 
 
Ученицима су на располагању задаци и тестови за проверу знања уз помоћ којих ће моћи да елиминишу све нејасноће у вези са школским градивом, али и наставници за све врсте консултација. 
 
„СуперШкола“ је јединствена по томе што је доступна 24 сата, седам дана у недељи, али и због тога што упис ђака траје током целе године, а све информације доступне су на www.superskola.rs.
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу