Нешто тражите?

четвртак, 24. октобар 2013.

У Дечјем културном центру у петак „Деца композитори”

Завршни концерт XVIII Републичког фестивала дечјег музичког стваралаштва „Деца композитори” одржаће се у петак, 25. октобра, у 17 часова у Великој дворани Дечјег културног центра Београда (Таковска 8). Улаз је слободан.
На концерту ће бити изведене композиције које је, од великог броја пријављених, одабрао републички жири састављен од наших еминентних професора музике. Учествују кантаутори и солисти из Селенче, Вршца, Новог Сада, Руме, Велике Плане, Смедерева, Аранђеловца, Војке и Београда, као и гости фестивала.

Фестивал „Деца композитори” већ осамнаест година организује Дечји културни центар Београда, овога пута под покровитељством Министарства културе и Министарства просвете Републике Србије.

Сваке године деца Србије учествују на републичком конкурсу који у јануару расписује Дечји културни центар Београда за дечју композицију у области вокалног и инструменталног стваралаштва за узраст од седам до 15 и од 16 до 20 година.

Дечји културни центар Београда и фестивал „Деца композитори” створили су генерације младих композитора, солиста и кантаутора.
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу