Нешто тражите?

среда, 13. новембар 2013.

Поклањамо вам карте за филм "Витез Расти 3Д"

Са 9. Кидс феста на редовни репертоар 14. новембра стиже несвакидашња прича из Немачке о свету необичних витеза и принцеза синхронизована на српски језик.

Витез Расти не личи ни на једног витеза кога сте до сада упознали. Живи у свету где је све састављено од остатака разних машина, уређаја и алатки, а и он је, заправо, помало расклиматан спој рециклираних делова.

У овом занимљивом свету Расти се налази у авантури свог живота: само што се испунио његов сан да освоји велики турнир, лажно је оптужен за крађу. Лишен витешке части и двора, он покушава да се искупи и поврати срце своје девојке. Може ли победити злог принца и сачувати своје царство?

Са 9. Кидс феста на редовни биоскопски репертоар стиже „Витез Расти 3Д“, занимљива комбинација средњег века, приче о рециклирању и необичних ликова. Овај немачки анимирани филм се уз много хумора бави темама као што су пријатељство и храброст.

„Витез Расти 3Д“ је у Немачкој првог викенда у биоскопима био међу 5 најгледанијих филмова, а гледало га је преко 700 000 гледалаца.

Овај филм синхронизован је на српски језик.


Детињарије и Мегаком филм поклањају вам 2х2 карте за филм "Витез Расти 3Д" за четвртак, 14. новембар у 14 часова у биоскопу Синеплекс Делта сити. Пошаљите и-мејл са насловом "Витез Расти"  на detinjarije@gmail.com и у њему обавезно наведите ваше име и презиме. Срећно!


Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу