Нешто тражите?

уторак, 5. новембар 2013.

Од чаробне лупе до електронске оловке: нови наслови из Вулканчића

Вулканчић је спремио нове забавне и поучне наслове за децу. Од енциклопедија, преко иновативних књига са помагалима за учење - електронском оловком или чаробном лупом, па до књига активности са налепницама. Сазнајте више о новим издањима:


ЗАБАВНА ЕНЦИКЛОПЕДИЈА - ОТКРИЋА И ИЗУМИ


Ваша деца ће путовати кроз време и научити мноштво нових и занимљивих ствари о важним открићима и изумима. Под сличицама ће открити обиље корисних података. У овој необичној енциклопедији, коју је објавило Вулкан издаваштво, радознали дечаци и девојчице сада могу да нађу одговоре на многа питања!

Никола, Маја и Иван рачунају на тебе! Узми чаробну лупу и помози им да реше загонетке, пронађу тајне шифре, изађу из лавиринта, склопе слике, открију неправилности и дођу до тајанственог предмета...
Спреми се за путовање у средиште Земље, у издању Вулкан издаваштва, од којег ћеш остати без даха! Не треба ти велики кофер нити пасош. Само понеси чаробну лупу! Отвори добро очи и уши, укључи вијуге и покажи своју досетљивост и храброст... ако желиш да се вратиш из пустоловине без огреботине!

ОЛОВЧИЦА СВЕЗНАЛИЦА: ПРИРОДА


Едиција „Оловчица-свезналица: Учимо енглески“ је прави начин да се обједини учење и игра.
Уз ову књигу, коју је објавило Вулкан издаваштво, са мноштвом примера из свакодневног живота, ваши малишани ће обогатити свој речник – и српски и енглески. Задаци су осмишљени тако да развијају пажњу и логичко закључивање, а уз то, малишани ће лако научити и да пишу на енглеском.
Електронска оловка помаже у учењу тако што мали радозналци могу одмах да сазнају тачне одговоре и да се сатима забављају док усвајају нова знања.

ШАШАВИ РАНАЦ ЗА ДЕВОЈЧИЦЕ


Забави се уз шашаву торбицу-књижицу препуну светлуцавих налепница! Ова невероватна књига Вулкан издаваштва има преко 1000 налепница и намењена је сбвим маштовитим девојчицама!

Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу