Нешто тражите?

четвртак, 14. новембар 2013.

Уживајте у бојењу уз Лагуну и Dr Beckmann

Издавачка кућа Лагуна припремила је још једну у низу многобројних сјајних акција али овога пута акција „Уживајте у бојењу“ важи за родитеље и њихову децу.

Сви који од петка, 15. новембра, купе две од четири понуђене бојанке у књижарама Делфи на поклон добијају Express оловку – за отклањање мрља. Ова оловка је неопхода свакоме, прва помоћ за отклањање већине насталих мрља. Једноставна је за употребу и веома ефикасна у хитним ситуацијама за мрље које настану у незгодном тренутку.

„Шашава бојанка – Леопард“ и „Шашава бојнка – Слон“ нуде веселу забава с бојицама! Одабери јунака, обој га и насмеј се његовим враголастим очима које се померају. Ова забавна корица има велике смешне очи које се виде на свим страницама правећи више од 45 урнебесно смешних окатих другара!

„Моја вилинска бојанка I“ и „Моја вилинска бојнка II“ садрже чаробне слике за бојење из царства маште. Дођи у фантастично краљевство вилењака и једнорога. У овој сликовници наћи ћеш слике величанствених предела Сентопије и предивних створења које у њој живе: нежних једнорога, прелепе јунакиње Мије и њених пријатеља панчића Феодора, виле Јуко, принца Моа и многих других које можеш да обојиш.

Док најмлађи уживају у бојењу својих омиљених ликова, родитељи ће уживати у правом саборцу против разних врста флека.

Акција траје док има залиха.
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу