Нешто тражите?

понедељак, 4. новембар 2013.

Водимо вас у Tuckwood на "Падаће ћуфте 2" 3Д!


Падаће ћуфте 2 настављају тамо где је предходна Сонијева анимирана комедија стала.
Генијалност проналазача Флинта Локвуда коначно је призната, када је он позван од стране његовог идола Честера да се придружи компанији, где најбољи и најпаметнији иноватори на свету стварају нове технологије за бољитак човечанства. Честерова десна рука и један од његових највећих изума је Барб, високо развијени орангутан са људским мозгом, који је лукав, манипулативан и воли да носи кармин. Флинтов сан је увек био да он буде признати изумитељ, али све се мења када открије да његова озлоглашена машина, која претвара воду у храну, још увек ради.

Режија: Коди Камерон и Крис Перн
Улоге: Бил Хедер, Ана Фарис, Џејмс Кан, Енди Семберг,Бендзамин Брет, Нил Патрик Харис, Вил Форте
Жанр: Анимирани филм, комедијаTuck Vision и Детињарије поклањају Београђанима 2 x 2 карте за пројекцију филма "Падаће ћуфте 2" у уторак, 5. новембра у 18:20 сати у Таквуд Синеплексу. Како да учествујете? Пошаљите и-мејл на detinjarije@gmail.com, и обавезно наведите своје име и презиме, а ми ћемо вас обавестити ако сте добили улазнице и објаснити како да их преузмете.  Срећно! 
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу