Нешто тражите?

четвртак, 5. мај 2011.

"Страшне приче Браће Грим" - поклањамо улазнице читаоцима!

"Страшне приче Браће Грим" је представа за децу по мотивима бајки браће Грим, која се већ неколико година успешно приказује у Малом позоришту "Душко Радовић".

"Страшне приче браће Грим" добиле су сасвим ново сценско тумачење у режији Мика Гордона. Испричане кроз драмско-прозно-поетску визуру, бајке "Ивица и Марица", "Златна гуска", "Пепељуга", "Миш, птица и кобасица", "Баш-челик" и "Чаробни сточић", ослобођене сувишне драматичности и наративности, делују једноставно и погодно за лаку и маштовиту сценску игру. Ова нова драмска форма послужиће самом редитељу да у празном простору, користећи све могућности постмодернистичког позоришта, све постојеће врсте и жанрове, методе и технике, оствари своје узбудљиво, маштовито и оригинално позориште.
Сценографија: Игор Васиљев
Костимографија: Маја Мирковић
Композитор: Игор Гостушки
Асистент редитеља: Иван Балетић
Асистенти сценографа: Јована Обрадовић и Марија Јоцић

Детињарије и Мало позориште "Душко Радовић" поклањају читаоцима 3x2 карте за "Страшне приче Браће Грим", за недељу, 8. мај у 12 сати.
Да би учествовали, на зиду Фејсбук стране Детињарија напишите која вам је омиљена бајка Браће Грим, а ми ћемо затим одабрати победнике и објаснити им како да преузму карте. Срећно!
Pin It Now!

4 коментара:

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу