Нешто тражите?

петак, 3. јун 2011.

Освојите улазнице за представу "Лажеш Мелита"

Данас вам поклањамо улазнице за представу "Лажеш Мелита" Малог позоришта "Душко Радовић", урађену према познатом дечијем роману Ивана Кушана. Ова предстрава освојила је три награде на фестивалу дечјих позоришта у Сплиту - где је проглашена најбољом представом у целини.


Инспирисан дечјом маштом Иван Кушан је написао роман за децу Лажеш Мелита. То је прича о девојчици Мелити, "измишљавици", која неуморно "измишљава" страшне догађаје и излуђује све око себе: оца, мајку, брата, другове из школе. Да би је одвикли од ове "ружне" навике, они се удружују да би је осујетили у свакој лажи. Цео подухват траје док се не обистини једна од Мелитиних најстрашнијих лажи - да је медвед напао пса. Суочена са својом маштом Мелита узвикује: "Па шта би тата и Ненад урадили да сам измислила да је...рецимо, пао месец, а?"

Режија: Бојан Ђорђев
Драматизација: Сена Ђоровић
Сцена: Синиша Илић
Костим: Маја Мирковић
Покрет: Чарни Ђерић
Музика: Марко Грубић
Асистенткиња костимографа: Сања Аћимовић

Детињарије и Мало позориште "Душко Радовић" поклањају читаоцима 3x2 карте за представу "Лажеш Мелита", за суботу, 4. јун у 17 сати.
Да би учествовали, на зиду Фејсбук стране Детињарија оставите коментар, а ми ћемо затим одабрати победнике и објаснити им како да преузму карте. Срећно!
.
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу