Нешто тражите?

понедељак, 22. август 2011.

Освојите карте за Штрумпфове 3D!

Режисер Rаj Gosnelli, и Ster Cinemas Beograd пружају вам прилику да се подсетите омиљеног цртаног филма из детињства, реч је о Штрумфовима. Добро позната бића, која живе у печуркама, из култног цртаног филма, на коме су одрасле генерације, селе се у полу-анимирани филм Sony Pictures-а.
Када зли чаробњак Гаргамел јури мале, плаве Штрумпфове изван њиховог села, они, из свог чаробног света упадну у наш. У ствари, нађу се на сред Централ парка. Високи као три јабуке, а заробљени у Великој Јабуци, Штрумпфови морају да пронађу начин како да се врате у њихово село, пре него што им Гаргамел уђе у траг.
У филмској верзији Штрумфова, гласове су позајмили познати глумци на челу с Хенком Азаријом и Аленом Камингом, али посебну пажњу изазваће Кетy Пери која је свој предиван глас посудила једином женском лику – познатој Штрумфети.


Ster Cinemas Beograd и Детињарије поклањају Београђанима 2 x 2 карте за Штрумпфове у среду, 24. августа у  15:30 h.
Како да учествујете? Једноставно је - на зиду Фејсбук стране Детињарија оставите свој коментар а ми ћемо затим одабрати победнике и објаснити им како да преузму карте. Срећно!

Pin It Now!

3 коментара:

  1. Drago mi je da i naša deca uživaju u njima i nadam se da će i oni voleti "male plave"!

    ОдговориИзбриши
  2. konacno nesto normalno da se prikaze,da i nasa deca mogu da uzivaju u carima strumfova

    ОдговориИзбриши

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу