Нешто тражите?

понедељак, 01. август 2011.

"Бојни поклич мајке-тигра" - резултати наградне игре!

Eво резултата наградне игре Психополиса, који читаоцима Детињарија поклања три примерка књиге "Бојни поклич мајке тигра" ауторке Ејми Чуа, професорке права са Јејла кинеског порекла, која је шокирала Американце и изазвала незапамћену лавину реакција и коментара. У време када је доминантан модел претерано попустљиво васпитање и идеологија срећног детета, “тигар васпитање” које заступа Чуа изазвало је бројне контроверзе.Управо овај начин васпитања крије одговор на питање зашто су америчка деца кинеског порекла успешнија од деце из других етничких група.

А сада о добитницима. Оставили сте 43 коментара и Random.org је одлучио да су добитници књиге коментатори са редним бројевимa 19, 31 и 34 - ivanasmrzlic@gmail.com, јalagorda@gmail.com, cdnana@medianis.netЧеститамо добитницима, које ћемо контактирати мејлом да се договоримо око детаља преузимања награда. Осталима желимо више среће други пут, и наставите да нас пратите!
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу