Нешто тражите?

субота, 10. септембар 2011.

Сутра је Београдска ролеријада!

Сутра ће се од 9.30 до 17.00 часова одржати 14. ролеријада у Београду. Београдска ролеријада организује се на потезу од Славије до Калемегдана, а очекује се да на том традиционалном такмичењу учествује око 2.500 људи из Србије и иностранства.

У оквиру 14. ролеријаде биће одржано пет трка - трке за одрасле, најмлађе, породична трка, трка тротинета и трка на 100 метара, а најбоље такмичаре у свим категоријама очекују вредне награде.

По други пут на ролеријади, у сарадњи са Делегацијом ЕУ у Србији, биће организована трка тротинета, која је део манифестације "Европска недеља мобилности", чији је циљ промоција алтернативних начина превоза у градовима.

Захваљујући средствима које је одвојило Министарство спорта и омладине Србије, обезбеђено је 1.000 сетова точкића, који ће бити подељени бесплатно учесницима ролеријаде и то онима који су се пријавили међу првих 100 у свакој трци. Пријављивање је могуће и сутра, на пријавном пулту на Тргу Републике.Учешће неће бити омогућено онима који немају стартни број.
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу