Нешто тражите?

недеља, 11. септембар 2011.

Јесен уз Extreme Intimo

У  ваздуху се већ осећа благи мирис кукуруза и печеног кестења, касно лето полако клизи... Extreme Intimo тим верује да је то идеално време за нове јесење почетке. Део женске колекције украшен је сада топ тренди мотивима животиња. Лија, јелен, сова и јежић донеће осмех у сваки ваш дан. Управо су ове животињице и носећи узорци и на моделима за девојчице. Док дечаци умиљату лију мењају мудрим вуком, у мушкој колекцији шумска тема провлачи се кроз боје и духовит принт вепрова. Ту је и женска колекција која обилује романтичним детаљима, нежном љубичастом, чипком, крупним цветовима... Али ту је и колекција за девојчице која пршти од боја уз модне илустрације.
Но, нису сви јесењи мотиви позајмљени из природе, део мушке и колекције за дечаке украшен је – компјутерима! Без сумње заљубљеници у модерне технологије доделиће један лајк новим моделима.
Као што видите, као и сваке сезоне, и ове је у  Extreme Intimu разиграно и занимљиво, а као што сте навикли све је израђено од најквалитетнијег памука који вашој кожи допушта да слободно дише.
















Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу