Нешто тражите?

петак, 16. септембар 2011.

Catimini и 1. рођендан Les Petits уз попуст!

Les Petits, бутик за малишане, почео је са радом пре годину дана. У част прославе 1. рођендана, у понедељак, 19.септембра, целокупан асортиман из колекције јесен-зима 2011/12. биће снижен за чак 15%!
У Les Petits тренутно можете изабрати моделе из најновијих колекција два реномирана светска бренда - Deux par deux и Desigual, које смо већ представили у претходним постовима. Ових дана стиже и најновија колекција феноменалног бренда Катимини.  

Catimini је француска компанија која се специјализовала за израду квалитетне гардеробе за децу, настала 1972. године. Њихове колекције су популарне широм света и доступне у величинама од рођења до 16. године, могу се пронаћи од Белгије до Аустралије, Мексика до Тахитија, Саудијске Арабије до Велике Британије,... а од септембра 2010. године и у Београду, у бутику Les Petits.

Модерна и квалитетна одећа, прилагођена је потребама и жељама деце. Колекције су пуне веселости, боја и живописних слика. Забаван и осећајан дух карактерише Катимини колекције, које су увек ојачане везом и апликацијама. Веома леп и богат колоритом, сваки Катимини модел се разликује по својим сложеним детаљима. Мале кожне шаре или ручно рађени цветићи, као и прави SWAROVSKI™ кристал, вешто уметнут у за око пријатно одабран микс коже и текстила, једнако се допада и деци и родитељима. Катимини је бренд који родитељи обожавају, а деца се радују сваком новом комаду!


Не заборавите да у понедељак свратите на рођенданску прославу бутика Les Petits, а у међувремену уживајте у избору из Катимини колекције за јесен-зиму 2011/2012.



























Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу