Нешто тражите?

понедељак, 3. октобар 2011.

Стер и Детињарије воде вас на Аутомобиле 2!

Још увек нисте погледали други део једног од најбољих цртаних филмова икада? Ево прилике да ваше малишане "провозате" кроз невероватно забавни и брзи свет Муње Меквина и аутомобилске дружине, у биоскопу Стер у Делта ситију у Београду.
Звезда, тркачки аутомобил Муња Меквин (Овен Вилсон) и камион за тегљење аутомобила Мејтер (Лери Кејбл Гај) заједно ће отићи на нова узбудљива места. Они ће се упутити преко океана да би се такмичили за први светски Гран При у коме ће се одлучити који је аутомобил најбржи на свету. Али пут до шампионата биће препун препрека и занимљивих изненађења, кад се Мејтер упетља у интернационалну шпијунажу. Растрзан између асистирања Муњи у изузетно битној трци и сналажења у поверљивој шпијунској мисији, Мејтера ће ово путовање одвести до експлозивне потере кроз улице Јапана и Европе.

Ster Cinemas Beograd и Детињарије поклањају Београђанима 2 x 2 карте за Аутомобиле 2 3Д за уторак, 4. октобар у  14:45 h.
Како да учествујете? Једноставно је - на зиду Фејсбук стране Детињарија оставите свој коментар а ми ћемо затим одабрати победнике и објаснити им како да преузму карте. Срећно!

Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу