Нешто тражите?

петак, 28. октобар 2011.

Тинтин отвара Синеманију - поклањамо улазнице!


Анимирани филм Стивена Спилберга "Авантуре Тинтина: Тајна Једнорога" отвориће 2. новембра у великој сали Центра "Сава" овогодишњу филмску ревију Синеманију. Филмови ће премијерно бити приказивани у терминима од 19 и 21 и 30 часова, а цена улазница је 350 динара. За репризне термине од 14 и 16 и 30 часова цена улазница је 300 динара. За Филм Авантуре Тинтина: Тајна Једнорога, цена улазнице је 450 динара, јер ће филм бути приказан у 3Д технологији.
Поред Београда, Cinemania ће бити одржана и у Новом Саду, у биоскопу "Arena Cineplex", а ревију ће 04. новембра у 19 часова отворити "Авантуре Тинтина: Тајне Једнорога 3Д".






„Тајна једнорога“ један је од најочекиванијих филмова године, а податак да су на њему сарађивали Стивен Спилберг као редитељ и Питер Џексон као продуцент само увећава популарност филма. У Белгији је премијера чекана са великим нестрпљењем па тако није било нимало изненађујуће што се на црвеном тепиху појавила и белгијска принцеза. У новом Спилберговом филму гласове главним јунацима позајмљују Данијел Крег, Енди Серкис - глумац који је отелотворио чувеног Голума, Сајмон Пег и други.





Детињарије и Tuck Vision поклањају вам 3х2 улазнице за пројекцију филма "Авантуре Тинтина: Тајна Једнорога" која ће се одржати у четвртак, 3. 11. у 16 и 30 часова. Да бисте конкурисали, пошаљите мејл на detinjarije@gmail.com са насловом "Тинтин", а ми ћемо одабрати добитнике и обавестити их како да преузму карте.

Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу