Нешто тражите?

понедељак, 28. новембар 2011.

Шарено царство у центру града - Les petits

У центру Београда, у Светогорској улици број 43, налази се бутик за распамећивање свих родитеља заљубљених у врхунску моду за децу - Les petits.
У овом цартву боја и шара, можете пронаћи брендове који су данашњу моду за децу довели на ниво уметности - француски Catimini, један од најстаријих и најпродаванијих европских брендова за бебе и децу, Deux par deux, већ годинама најбољи дечији бренд у Северној Америци, и феноменални шпански Desigual, популаран због свог креативног и иновативног дизајна, као и обиља јарких боја.
Осим гардеробе, у овом бутику пробране понуде, за своје малишане можете пронаћи чувену дечију обућу Pediped, као и Oilily торбе.
Веселе и маштовите шналице и рајфиће прави Славица Павлица Тирнанић, професорка математике која од малих ногу гаји љубав према рукотворинама и кроз ове дивне, ручно прављене, уникатне шналице испуњава своје уметничке снове из младости. Она дизајнира и занимљиве математичке играчке: мацу-коцку, миша-купу, петла-пирамиду,намењене и за игру и учење.
Оно што нам је пробудило носталгију су Цока Кавалини, уникатне играчке настале у малом атељеу Невене Гојковић у Београду, које носе у себи нежност прошлих времена.






























Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу