Нешто тражите?

четвртак, 19. јануар 2012.

Желите ли на свечано отварање нове сцене позоришта "Душко Радовић"?

После вишемесечне паузе, Мало позориште “Душко Радовић” свечано се отвара на новој локацији, у згради некадашњег биоскопа “Југославија” на Новом Београду, улица Гоце Делчева 1.
Отварање нове сцене Малог позоришта „Душко Радовић“ биће уприличено 21. јануара у 17:00 часова, представом „Вештице“ у режији Ане Томовић.

Представа „Вештице“ , која је премијерно изведена у октобру 2010. године, прича је о дечаку кога вештице претварају у миша, али који и као миш постаје херој. У овој узбудљивој авантури, он и његова шашава бака успевају да спасу свет од вештица. Прича се бави дечијим страховима и посматра свет кроз дечије очи. Роалд Дал је један од најзначајнијих и највољенијих светских писаца за децу, чије дело се по први пут изводи у нашем позоришту.

У представи играју: Олга Одановић, Анђелика Симић, Бојан Лазаров, Маријана Вићентијевић Бадовинац, Јово Максић, Јелица Вучинић, Анександра Анђелковић, Сандра Родић Јанковић, Љиљана Перош, Радица Маринковић, Татјана Станковић, Ненад Радовић, Алек Родић, Зоран Миљковић, Горан Баланчевић, Душан Мурић и дечаци Никола Тодоровић, Огњен Црномарковић, Вељко Рацић, Теодор Вучковац.


Детињарије и Мало позориште "Душко Радовић" поклањају читаоцима 3x2 карте за "Вештице", за суботу, 21. јануар у 17 сати.
Да би учествовали, п
ошаљите и-мејл на detinjarije@gmail.com и обавезно наведите своје име и презиме, а ми ћемо вас обавестити ако сте добили улазнице и објаснити како да их преузмете.  Срећно! 
Pin It Now!

3 коментара:

  1. Supeer, jedva cekamo predstave!
    nenadicdejana@yahoo.com

    ОдговориИзбриши
  2. Ovde stvarno moram nešto da izkomentarišem. Ne volim da na ovako pozitivne vesti bilo šta loše govorim ali moram da napišem šta se dogodilo meni i mojoj devojčici - dakle na sajtu pozorišta pre nove godine piše uredno repertoar, ima i link za rezervaciju. Ja rezervišem, niko ne odgovara, pa pišem na kontakt adresu ... ništa. Na kraju nema veze, odemo nas dva na predstavu, ali otkazana predstava. Objašnjenje - trebalo je neko obdanište da dođe, otkazali i samim tim nema predstave. Na sajtu nigde obaveštenje da su predstave SAMO za obdaništa. Čak ni da su otkazane sve do 14.01 (tako su mi rekli na ulazu u pozorište, baš na lčokaciji bioskopa Jugoslavija)

    ОдговориИзбриши
  3. predpostavljam da smo zakasnile :(
    marikaft@yahoo.co.uk

    ОдговориИзбриши

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу