Нешто тражите?

понедељак, 19. март 2012.

Освојите улазнице за Лоракса!

3Д анимирани филм “Лоракс“ је адаптација Др. Сусовог класика о шумском створењу које дели издржљиву снагу наде. Анимирана авантура прати путовање младића који тражи једну ствар која ће му омогућити да придобије наклоност девојке његових снова. Да би то нашао, мораће да сазна причу о Лораксу, мрзовољном али симпатичном створењу које се бори за очување свог света.
Дени ДеВито ће позајмити глас главном лику Лораксу, док ће Ед Хелмс позајмити глас енигматичном Ванс-леру. Свој таленат ће на филму показати и глобалне суперзвезде попут Зека Ефрона у улози Теда, идеалистичног младића који тражи Лоракса, и Тејлор Свифт у улози Одри, девојке Тедових снова. Роб Ригл ће играти финансијског краља Охера, а вољена глумица Бети Вајт ће оживети лик Тедове мудре баке Норме.

"Лоракс" је забавна и емотивна авантура која истиче важност равнотеже између природе и напретка. Филм је центриран око Лоракса, урнебесног и допадљивог лика који ће дати све од себе да заштити шуме и животиње које их насељавају.

Taramaunt и Детињарије читаоцима поклањају 2х2 улазнице за пројекцију "Лоракса" у уторак, 20. марта у 16:15 часова, у сали 2 Дома Синдиката у Београду. Оставите коментар испод текста и обавезно напишите своју и-мејл адресу, а ми ћемо обавестити победнике како да преузму карте. Срећно!  


Pin It Now!

9 коментара:

  1. Анониман19. март 2012. 06:12

    s obzirom da nam je ovo rodjendanska nedelja verujemo da ce nam sreca biti naklonjena i da ce nam se ispuniti zelja da pogledamo ovaj film.luka i mama
    dadavrucinic@yahoo.com

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман19. март 2012. 07:21

    jao super!!!!!!
    nevenkasimic68@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман19. март 2012. 08:32

    bas bih volela da pogledam taj film!!!
    milenab666@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман19. март 2012. 08:38

    hocu i ja !!!!!!
    asimic66@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  5. Snezana Nedeljkovic19. март 2012. 11:07

    Moji PACHICI BI UZIVALI DA PROSETAJU CENTROM GRADA PO OVOM LEPOM PROLECNOM VREMENU I ODGLEDAJU LORAX U DOMU SINDIKATA....Pa ako biste nas IZVUKLI....BASH BI SE OBRADOVALI :) :) :)

    MAMA PATKA... Snezana

    Pozdrav drustvu sa BLOGA....

    iz Rusnja...

    snezaned@EUnet.rs

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман19. март 2012. 11:11

    super!!!!
    pavleb98@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  7. Анониман20. март 2012. 00:31

    I mi smo jedan veliki mrgud i voleli bismo da vidimo kako nego moze da izvuce i ono pozitivno iz nas pa da se potrudimo da budemo kao Loraks!!!

    ivanasmrzlic@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  8. Анониман20. март 2012. 14:47

    Super, jedva cekamo film!
    lorencinzivkovic@gmail.com

    ОдговориИзбриши

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу