Нешто тражите?

петак, 20. април 2012.

Освојите улазнице за "Гнев Титана"!

Од 29. марта на редовном репертоару биоскопа Tuckwood налази се филм “Гнев Титана 3Д”  (Wrath Of The Titans 3D)!

У филму Џонатана Либесмана главне улоге тумаче Сем Вортингтон, Реиф Фајнс, Лијам Нисон и Дени Хастон.

Деценију након херојске победе над чудовишним Кракеном, Персеј—полубог, Зевсов син—покушава да води миран живот као сеоски рибар и самохрани родитељ десетогодишњег сина Хелиоса. У међувремену, борба за надмоћ бесни између између богова и Титана. Опасно ослабљени мањком посвећености код људи, богови губе контролу над заробљеним Титанима и њиховим опаким вођом, Кроносом, оцем дугогодишњих владара Зевса, Хада и Посејдона. Триумвират је збацио моћног оца пре много времена, остављајући га да труне у амбису Тартаруса, тамнице која лежи у дубинама пећинског подземног света. Персеј не може да игнорише своју праву дужност када Хад, са Зевсовим сином, богом Аресом (Едгар Рамирез), промени страну и склопи пакт са Кроносом да заробе Зевса. Снага Титана расте све више док Зевсове преостале божанске моћи пресушују, и на Земљи настаје пакао. Уз помоћ ратнице Краљице Андромеде (Розамунд Пајк), Посејдоновог сина, полубога Аргенора (Тоби Кебел), и палог бога Хефеста (Бил Наји), Персеј храбро креће на опасни поход у подземни свет како би ослободио Зевса, савладао Титане и спасао човечанство.




Tuck Vision и Детињарије поклањају Београђанима 2 x 2 карте за пројекцију филма "Гнев Титана" у суботу, 21. априла у 16:30, у Таквуд Синеплексу. Како да учествујете? Пошаљите и-мејл на detinjarije@gmail.com, и обавезно наведите своје име и презиме, а ми ћемо вас обавестити ако сте добили улазнице и објаснити како да их преузмете.  Срећно! 
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу