Нешто тражите?

четвртак, 17. мај 2012.

Тируриру торте - лепота је у детаљима

Уколико сте мислили да постоји идеја коју веште руке нису у стању да претворе у торту, ту смо да вас убедимо да сте погрешили.
Радионица за израду торти "Тируриру" већ годинама важи за место где настају права слатка ремек-дела - од рођенданских торти и капкејка за малишане, преко свечаних и поклон торти, до свадбених "вишеспратница". Осим по савршеној изради фигура и детаља, Тируриру торте познате су и по свом "домаћем" укусу, тако да први утисак нимало не слаби када се ове чаробне креације (са жаљењем) начну и послуже.

Радионица Тируриру налази се у Београду, и  торте бесплатно испоручује на тражену адресу. Уколико дете и ви имате неку посебну жељу или идеју за уникатну торту, Тируриру радионица ће се са задовољством потрудити да вам наруџбину оствари. Ипак, не заборавите да торту поручите на време! Нерадни дани су понедељак и уторак, а за све остале информације обратите се на контакт телефон 061/16-15-424 или путем Фејсбук профила Тируриру. Пријатно!




  






 
 

 





 
















Pin It Now!

1 коментар:

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу