Нешто тражите?

уторак, 8. мај 2012.

Енциклопедија о Харију Потеру

Британска књижевница Џоана Роулинг, ауторка мега-бестселера о Харију Потеру, открила је на свом вебсајту да ради на писању енциклопедије о малом чаробњаку, чији ће приход од продаје бити поклоњен хуманитарним организацијама.
"Већ дуже време обећавам да ћу написати енциклопедију о Харијевом свету, сада сам почела да радим на томе", написала је 46-годишња књижевница, преноси агенција Ројтерс.

Она је навела да део те енциклопедије чини нови садржај "Потермор", бесплатног сајта на којем обожаваоци могу да деле, учествују и поново откривају приче о Харију Потеру.

На питање најватренијих фанова да ли ће се икада појавити и осма књига о Харију Потеру, Роулинг је одговорила да "никад не треба рећи никад", али да тренутно не планира да пише наставак.

"Мислим да сам заокружила Харијеву причу у седам већ објављених књига", истакла је књижевница која је недавно најавила да пише свој први роман за одрасле под насловом "The Casual Vacancy".

Званични сајт: http://www.pottermore.com/ 

(Извор: Crtaci.info)
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу