Нешто тражите?

петак, 18. мај 2012.

Водимо вас у Cineplexx на "Осветнике"!

Марвел студио представља Марвелове „Осветнике“ – највеће окупљање суперхероја у историји, које укључује добро познате Марвелове суперхероје: Iron Man-а, Невероватног Хaлка, Тора, Капетана Америку, Хокаја и Црну Удовицу.
Кад се неочекивани непријатељ појави и запрети сигурности целог света, Ник Фјури, директор агенције задужене за интернационално одржавање мира познате под називом ШИЛД, мораће да састави тим који ће извући свет с ивице пропасти. Започеће храбру потрагу за регрутима која ће се дешавати по целом свету.
У филму играју Роберт Дауни Џуниор, Крис Еванс, Марк Руфало, Крис Хемсворт, Скарлет Јохансон и Семјуел Л. Џексон, а режију потписује Џос Видон. Марвелови „Осветници“ су засновани на популарном Марвеловом стрипу „Осветници“ који је први пут издат 1963. године и од тад представља институцију у свету стрипова. Припремите се за узбудљиви филмски догађај, препун акције и спектакуларних специјалних ефеката, кад се Марвелови „Осветници“ окупе у мају 2012. године.

Улоге: Robert Downey Jr. Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Tom Hiddleston, Stellan Skarsgard i Samuel L. Jackson
Сценарио и режија: Joss Whedon
Žanr: akciona avantura
Студио: Walt Disney SMPI

Cineplexx Delta City и Детињарије поклањају Београђанима 2x2 улазнице за “Осветнике за суботу 19. мај у 14:40h.
Како да учествујете? Пошаљите и-мејл на detinjarije@gmail.com са насловом "Осветници"и обавезно наведите своје име и презиме, а ми ћемо вас обавестити ако сте добили улазнице и објаснити како да их преузмете.  Срећно!  
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу