Нешто тражите?

уторак, 29. мај 2012.

Kреативнa радионицa „Инсекти освајачи”

Друштво хиспаниста и Природњачки музеј позивају најмлађе на креативну радионицу шпанског језика „Инсекти освајачи” у недељу 3. јуна 2012. са почетком у 11h, у Галерију Природњачког музеја, Мали Калемегдан 5, Београд.
Радионица се бави темом шпанског освајања Новог Света и кроз бајковити приказ сучељава два света инсеката: европски и латиноамерички. Малишани ће о бићима са 6 ногу учити путем бојења инсеката од картона, колажа на хамеру и фланелографа на којем ће делове инсеката спајати у једну шестоногу целину, као и путем других креативних активности.

Дођите да заједно откријемо како се на шпанском језику каже комарац, богомољка, гусеница или стеница, као и да помогнемо тим инсектима да се укрцају на каравеле за Нови Свет! Радионица је намењена деци узраста од 6 до 10 година и не захтева претходно знање шпанског језика.

Пријављивање на радионицу је обавезно путем телефона: 069/230-83-75 или 064/070-15-49 или е- маилом: metodoloskadh@gmail.com или aleksandra.savic@nhmbeo.rs .

Учешће у радионици је бесплатно.
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу