Нешто тражите?

уторак, 5. јун 2012.

Бесплатне школе пливања у току лета



Спортски центар „Нови Београд” у сарадњи са Секретаријатом за спорт и омладину и ове године на отвореним базенима СРЦ „11. април” (Ауто-пут 2) организује бесплатне програме за ђаке током летњег распуста.
Школе пливања трајаће од 18. јуна до 31. августа и обухватиће три курса. Предвиђено је да кроз обуку прође око 500 ђака. Сваки курс ће трајати 20 часова, коме ће претходити обавезан лекарски преглед, саопштили су данас из тог центра.

Школе за обуку непливача и школе пливања са техникама пливања биће организоване два пута дневно, у терминима од 8.30 до 9.30 и од 19.30 до 20.30 часова. Предвиђено је да први курс крене 18. јуна, други 16. јула, а трећи 11. августа.

Могућност обуке имају ученици основних школа са територије општине Нови Београд, као и деца из околних општина. Заинтересовани ученици могу се пријавити у својој матичној школи код разредног старешине или директно на базену. Све додатне информације могу се добити позивом на бројеве телефона 2672-939 и 2671-547, наведено је у саопштењу.

Такође, и ове године у периоду јул–август (сваког уторка и четвртка, са почетком од 14 сати) за тинејџере биће организован спортско-рекреативни програм „НБГ Аквадром – забава у води”. Пријављивање за овај програм биће организовано директно на отвореним базенима СРЦ „11. април”.

Почетак сезоне отворених базена планиран је за 16. јун. Радно време базена за грађанство током лета је сваког дана од 10 до 19 часова. Улазак на базен је бесплатан за децу до седам година, као и за основце и средњошколце сваке среде уз ђачку књижицу.

Цена дневне улазнице износи 250, а од 17 часова радним данима 150 динара. Поред дневних карата, у продаји су и сезонске пропуснице по цени од 5.000 динара, као и месечне по цени од 3.300 динара.

Ноћно купање на отвореним базенима биће организовано од 21 до 23 часа (када су и током ноћи изразито високе температуре). Цена карте је 250 динара, прецизирано је у саопштењу. (Беоинфо)

Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу