Нешто тражите?

четвртак, 19. јул 2012.

Ластиш и кликери у августу на Ташмајдану!

После успешне акције у августу 2011, позивамо вас да и ове године будете део веселог, забавног и едукативног пројекта Вратимо најлепше игре деци.
Пре свега десетак година, дечије игре су изгледале потпуно другачије. Било је потребно имати неколико шарених кликера, креду, младу грану дрвета или једноставно мало креативности и маште да би на улицама настајале стотине различитих дечијих игара. Носталгија за тим временом и забринутост за недовољно физичке активности најмлађих генерација покренуле су нас да организујемо једну овакву акцију.

Чланови плесног студија РИС, Салса Примере и Удружења кликераша Србије Троперац, окупљаће се у току августа у Ташмајданском парку и учити или подсећати децу на ове игре. Дани и време окупљaња: Среда 18-20h и субота од 17-19h. Играћемо се са ластишом, кликерима, кредама, вијачом итд. Позивамо све позитивне људе да нам се придруже! Вратимо заједно најлепше игре деци!

ИНФО И КОНТАКТ
0606351704
0616351704
Тамара Поповић
popovic.tamara@yahoo.com
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу