Нешто тражите?

петак, 20. јул 2012.

Креативни центар предлаже за распуст: нове "Цице кројачице"!


 

Након великог успеха књига Креирај хаљине за принцезе, Креирај одећу за поп звезде и Креирај одећу за балерине у едицији Цица кројачица објављене су нове књиге:

Креирај венчанице
Креирај свечане хаљине
Креирај фризуре и шминку
Креирај свој модни стил


Сигурно се многе маме сећају како су, кад су биле мале, кројиле одећу за папирнате луткице замишљајући да су модне креаторке или исецале готове моделе цртаних ликова и њихових одела из часописа. Ауторски тим Play Bac отишао је корак даље.

Свака сликовница-торбица из едиције Цица кројачица садржи 40 модела за облачење, седам мустри за кројење, 24 атрактивна материјала и преко 250 самолепљивих детаља за улепшавање креација. Ту су и детаљна упутства за кројење, савети и мале тајне које ће помоћи девојчицама да постану прави модни креатори.

Научиће како да комбинују материјале и боје и како да одаберу најлепше украсе за своје моделе. Имаће задатак да смисле одећу за свако годишње доба, да направе фризуре својим манекенкама, да их нашминкају, одаберу за њих неки од понуђених украса за косу или да га нацртају.



Књиге из ове едиције на забаван начин подстичу маштовитост и креативност, а утичу и на развој фине моторике и спретности.


Едиција Цица кројачица
Серија интерактивних сликовница-торбица за играње, маштање и креирање
Аутор и илустратор PlayBac (Француска)
Превела с француског Бојана Савовић


Поред редовног попуста од 20%, који добијате приликом наручивања књига преко сајта Креативног центра, можете остварити и бонус попуст од 10% за наруџбине током следећих 99 дана од последње наруџбине!



Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу