Нешто тражите?

субота, 11. август 2012.

Бесплатна причаоница за најмлађе на Ади

Од 4. августа до 1. септембра, сви они који воле Петра Пана, Успавану лепотицу и друге јунаке класичних бајки, моћи ће да учествују у бесплатној интерактивној причаоници неких од најлепших бајки у зеленој оази Аде Циганлије.
Издавачка кућа “Књига комерц” у сарадњи са ЈП “Ада Циганлија” овог лета омогућиће родитељима и њиховим малишанима да закораче у чаробни свет њихових омиљених класичних бајки.

Причаоница се налази поред Парка науке, а сваке суботе закључно са првим септембром у 17.00 малишане очекује дружење са јунацима из бајки. Идеја је да маштовитом, динамичном и двосмерном комуникацијом глумац заинтригира децу и увуче их у причу. На тај начин имаће утисак да су део представе, што има за циљ да покрене њихову машту и начин на који се изражавају. Полазна основа причаонице јесте да се истакне важност бајки и приповедања за одрастање и развој деце. (nadlanu.com)

Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу