Нешто тражите?

понедељак, 06. август 2012.

Уметничка радионица за младе „Сто лица столица”


Удружење грађана „Снага оптимизма” у партнерству са Библиотеком „Влада Аксентијевић” и уз подршку Секретаријата за спорт и омладину града Београда од понедељка, 13. августа, организује уметничку радионицу за младе „Сто лица столица”.
Радионица је мултимедијалног, едукативног и интерактивног карактера и намењена је деци и омладини старијег узраста. Учесници би требало столицама, применом различитих уметничких техника,  да дају нови изглед или намену. За то ће им бити на располагању боје, спрејеви, лакови, као и различити  материјали за рециклажу и природни материјали.

На крају радионице планирана је изложба, замишљена као интерактивни перформанс, који ће бити изведен у дворишту и просторијама библиотеке као део програма „Обреновачког културног лета” за август.

Сви заинтересовани могу се пријавити на мејл mladi.obrenovac@gmail.com. или директно у Библиотеци „Влада Аксентијевић”. Пријава треба да садржи име, презиме, мејл, телефон и године.

Радионицу води вајарка Јасна Драмићанин. (Беоинфо)
Pin It Now!

6 коментара:

 1. Baš je lepa ova moja stolica!
  Osnovni red nalaže da navedete izvor fotografije.

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Fotografija je preuzeta sa sajta grada Beograda, i izvor je naveden na kraju teksta: http://www.beograd.rs/cms/view.php?id=1517131

   Избриши
  2. Аутор је уклонио коментар.

   Избриши
  3. Hvala na informaciji. Uklonili smo Vasu fotografiju.

   Избриши
 2. fail! zbog nepoštovanja autorskih prava! u svetu bloga je već prepoznatljiv stil bensedin art - za slucaj da ste pomislili da necemo prepoznati stoličicu!

  ОдговориИзбриши
 3. Bezobrazluk. Ukrasti tudju fotografiju i tudji rad i postaviti je u sklopu reklame za neku radionicu.

  ОдговориИзбриши

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу