Нешто тражите?

уторак, 07. мај 2013.

Креативни центар поклања вам "Малу књигу великих мозгалица"!

"Мала књига великих мозгалица" ново је издање Креативног центра, које садржи више од 500 задатака намењених љубитељима слагалица и онима који су спремни за математичке изазове. Kњига садржи разноврсне, допадљиве и забавне задатке - мозгалице, визуелне питалице, логичке задатке, оптичке варке, од којих су неки врло познати математички проблеми, а неки сасвим нови и оригинални. Задаци су тематски груписани у тринаест поглавља (вероватноћа, бројеви, низови, исецања и спајања итд.) и сви су рангирани по тежини на скали од 1 до 10.
 
Психолози већ одавно знају да деца кроз игру стичу знања о свету; данас је јасно да и одрасли могу много тога да науче играјући се. Иако старимо, мозак наставља с формирањем неурона и стварањем нових веза међу њима. Истраживања су показала да је, слично мишићима, неопходно тренирати мозак да би се његов развој поспешио – а то значи да пред мозак непрестано треба постављати различите изазове који ће га водити у новим правцима. Као што је рекао Ноб Јошигахара, врхунски стручњак за мозгалице: Размишљање је за мозак исто што и џогирање за тело. Што више будемо вежбали, бићемо успешнији.
 
Мала књига великих мозгалица
Аутор: Иван Москович
Илустратор: Тим Робинсон
Издавач: Креативни центар, 2013.Креативни центар читаоцима Детињарија поклања 2 примерка "Мале књиге великих мозгалица". 
 
Како да учествујете? 

Оставите испод текста коментар и у њему напишите какве задатке за "мозгање" ваша деца највише воле?
   
Не заборавите да напишете и своју и-мејл адресу како бисмо могли да вас контактирамо. 

Игра траје до понедељка, 13. маја, када ћемо објавити резултате. Срећно!

Ево и резултата претходне наградне игре Креативног центра. Оставили сте 88 коментара, а примерак нових наслова у едицији "Цица кројачица" освојили су: vasaimara@hotmail.rs, zeljkarankovic@yahoo.com, martina.balazs@freemail.hu и
aleksandrah2004@gmail.com.
 
Честитамо добитницима које ћемо контактирати и-мејлом ради договора око преузимања награде. Осталима желимо више среће следећи пут. Останите уз Детињарије! 
 
 

Pin It Now!

69 коментара:

 1. Ovo je fantasticno! Moja cerkica ne voli matematiku, te tako ne voli ni matematicke mozgalice i vise je naklonjena slovima, osmosmerkama, ukrstenim recima i sl., pa se ja na sve moguce nacine dovijam ne bih li joj malo priblizila i matematiku i navela je da zavoli resavanje matematickih problema. Ova knjiga mi se cini idealnom za nju :)

  ОдговориИзбриши
 2. Анониман07. мај 2013. 06:16

  Knjiga je veoma interesantna. Moji klinci vole razne zagonetke, zadatci sa sibicama su nam svima interesantni.
  nina4n@gmail.com

  ОдговориИзбриши
 3. Анониман07. мај 2013. 06:18

  Najvise voli geometrijska tela i geometrijske oblike, logicke zadatke...
  ova knjiga izgleda sjajno :)
  tinamilivojevic81@yahoo.com

  ОдговориИзбриши
 4. Анониман07. мај 2013. 06:23

  OBZIROM DA KRECEMO U PREDSKOLSKO SEPTEMBRA MESECA, ZA SAD SUPER RESAVAMO NEKE PROSTIJE MATEMATICKE ZADATKE I ZAGONETKE, A INACE NAJVISE VOLI MOZGALICE, LOGICKE ZADATKE I SKRIVALICE.
  vladimirdjokic@hotmail.com

  ОдговориИзбриши
 5. Luci najviše voli igru "kaladont" ako znate o kojoj igrici-mozgalici se radi :)
  oliverap@telekom.rs

  ОдговориИзбриши
 6. Da budem iskrena, mi najcesce koristimo osmosmerke, jer su nekako najrasprostranjenije i pravimo sami matematicke kvizove! Ovakve knjige su odlicne, ali na zalost ne mozemo bas sve da priustimo, pa mozgamo sami :)

  ОдговориИзбриши
 7. Moja djevojcica od brata voli zagonetke, kvizove... najvishe mi se svidja kad kazhe: "Ajde opet teka, pitaj me ponovo" nema kraja pitanjima i zheljama :) obozhavam je, volim shto je tako radoznala i shto i kada napravi greshkicu trazhi odmah novu priliku - za popravku :)
  branka.grbovic4@gmail.com

  ОдговориИзбриши
 8. imam 2 devojcice od 8 godine, vole da se nadmecu u maematickim problemima, i da resavaju zagonetke. Kod kuce najcesce se igramo kvizova i vidim da tako bez muke i pritiska sjajno prelaze gradivo koje je cak i za starije uzraste a ne samo za njih, kroz igru lakse pamte i obozavaju knjige resavalice.
  melevv@gmail.com

  ОдговориИзбриши
 9. Za ukljucivanje malih vijuga,savrseno:)))
  bobana.adamovic@gmail.com

  ОдговориИзбриши
 10. Анониман07. мај 2013. 07:24

  Ovo je fantasticna knjiga.Moje dete najvise voli geometriju i logicke zadatke, mada sve sto je novo i drugacije prima sa velikom radoznaloscu.
  jelena.janicijevic@gmail.com

  ОдговориИзбриши
 11. Анониман07. мај 2013. 07:35

  Moj sin je zavoleo matematiku upravo kroz ovakva izdanja,gde se matematika prikazuje na jedan drugaciji i zabavan nacin.Najvise voli pronalazenje razlika,nizove,matematicke kvadrate,zagonetke,slagalice...Odlicna knjiga!
  a.veselinovic79@gmail.com

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Анониман07. мај 2013. 14:05

   izvinjavam se mail je-ana.veselinovic79@gmail.com

   Избриши
 12. Анониман07. мај 2013. 07:53

  super,nevenkasimic68@gmail.com

  ОдговориИзбриши
 13. Odličan izbor! Osim što je ovakva knjiga super za vijuge naših klinaca, taman je dobar podsetnik i za nas velike! Ne bi me čudilo da dece mnoge stvari brže i bolje reše nego mi! Moja devojčica najviše voli matematičke mozgalice, razne slagalice, pronalaženje razlika...
  dixyns@hotmail.com

  ОдговориИзбриши
 14. Анониман07. мај 2013. 08:59

  matematicke mozgalice,slagalice,jednacine
  inestasic@yahoo.com

  ОдговориИзбриши
 15. Анониман07. мај 2013. 09:00

  volimo matematiku u svim oblicima,
  mojkapric@yahoo.com

  ОдговориИзбриши
 16. Анониман07. мај 2013. 09:01

  volimo geometrijske oblike i racunske price
  ekulevska@yahoo.com

  ОдговориИзбриши
 17. tek treba da krenemo u 1. razred,pedagog kaze da ce moja cera biti odlican matematicar,valjda sudi po logickim zadacima koje joj je zadala,ne znam,ali mislim da bi knjiga bila idealna za nju...HVALA!!!!

  ОдговориИзбриши
 18. volimo pronalaženje razlika, skupove, zagonetke :)
  ugrenovic.beba@gmail.com

  ОдговориИзбриши
 19. Анониман07. мај 2013. 13:57

  Moje devojčice mnogo vole da rešavaju mozgalice. Starija više voli matematičke mozgalice kao što su čarobni kvadrati, logički problemi, nastavi niz,... Mlađa je više za mozgalice u vidu isecanja, spajanja, šibica,.... Ova knjižica bi im bila super za zajedničko "mozganje".
  tatjana.burcer@gmail.com

  ОдговориИзбриши
 20. Анониман07. мај 2013. 14:59

  Moja mala Devica - Merkurijanac (kako joj i sam horoskop kaze) obozava matematiku i bukvalno sve za sta treba ukljuciti vijugice i pronaci resenje. Upravo zavrsava predskolsko i od septembra krece u skolu, tako da bi je ova divna knjiga odusevila!
  arunjajic@hotmail.com

  ОдговориИзбриши
 21. Анониман07. мај 2013. 16:09

  Volimo glavolomke-mozgalice, zadatke za razmišljanje, zagonetke, sudoku, kakuro, ukrštenice, rebuse, kvizove, IQ igre, pomeranje šibica...

  duska.djajic@yahoo.com

  ОдговориИзбриши
 22. Анониман07. мај 2013. 16:28

  Moja ćerka voli logičke pitalice, magične kvadrate, asocijacije, nastavljanje niza, igre memorije, sastavljanje reči od ponuđenih slova, igre vešala (otkriti pojam), uočavanje razlika, puzzle...

  boskoljubicica@gmail.com

  ОдговориИзбриши
 23. Анониман08. мај 2013. 00:02

  Odlična knjiga, taman za raspust.
  najdanovici@yahoo.com

  ОдговориИзбриши
 24. Анониман08. мај 2013. 00:17

  bojana_simic@yahoo.com .savrsen pokloncic

  ОдговориИзбриши
 25. borovnicica@gmail.com, Najvise volimo matematicke mozgalice i to one koje kombinuju matematiku i opipljive predmete. Vise smo vizuelni tipovi pa nam to ide vise od ruke. Svakako ova knjiga je super i bice super zabava za sve nas!!!!

  ОдговориИзбриши
 26. mi volimo lavirinte,pronalazenje razlika,matematicke mozgalice...i toliko smo znatizeljni da istog dana moramo da prelistamo knjigu do kraja i po mogucstvu resimo celu. stojicdusica@gmail.com

  ОдговориИзбриши
 27. Анониман08. мај 2013. 01:51

  Moj sin ima 3,5 godina.Poceli smo sa ucenjem slova,brojeva,.....A najvise voli puzzle,igre memorije,...Knjiga je odlicna,i bilo bi dobro imati je na polici medju ostalim decijim knjigama. I bilo bi zajednicko "mozganje" sa drugarima. Pozdrav!
  andreja@tippnet.rs

  ОдговориИзбриши
 28. Анониман08. мај 2013. 02:00

  Interesantna knjiga.Cerkica(8 god) i sin(6) obozavaju raznorazne mozgalice,narocito zagonetke,asocijacije,osmosmerke,igre razlike...Stalno im kupujemo Mali zabavnik:)Radoznali su i zeljni znanja,ova knjiga bi ih odusevila! kovacljiljana9@gmail.com

  ОдговориИзбриши
 29. Moji sinovi vole magicne kvadrate, ali i rebuse koji naravno nemaju veze sa matematikom. mbslavica@gmail.com

  ОдговориИзбриши
 30. Knjiga deluje jako interesantno, budi znatiželju - kao i sve vaše knige. Moj sin voli sve vrste mozgalica, osmosmerki, pronađi razlike..... Pozdrav!
  Branka!
  milekicbrankaa@gmail.com

  ОдговориИзбриши
 31. Анониман08. мај 2013. 04:37

  Moja ćerkica voli da mozga, traži od mene da joj zadajem zadatke u kojima treba da nastavi zadati niz logički poređanih elemenata, voli sudoku, traženje razlika i rešavanje zagonetki. Veliki smo ljubitelji knjiga i sve ih čuvamo i za mlađu devojčicu :)
  mikeresz@freemail.hu

  ОдговориИзбриши
 32. Анониман08. мај 2013. 05:02

  Moja ćerka ide u drugi razred osnovne škole. Oduševljava se logičkim zadacima tipa: "Na jelci je 100 sijalica, ako jedna prestane da svetli koliko ih je ostalo?" Bila je i na Kengur takmičenju ove godine. Moj sin ima 5 godina i sve uči uz svoju sestru. Imamo dosta izdanja Kreativnog centra. Omiljeni likovi su im Ana Lukić i Miško. Sve pohvale!
  danijelabokic@yahoo.com

  ОдговориИзбриши
 33. Анониман08. мај 2013. 05:02

  Unapred se radujemo knjizi :)
  jelenamitrovic73@gmail.com

  ОдговориИзбриши
 34. Анониман08. мај 2013. 08:10

  Da, te divne mozgalice, gde na zanimljiv nacin uvezbavas svoje mozdane vijuge. Moja deca u poslednje vreme rado resavaju Misterije Ginkove ulice i Zagonetne price koje je vesto osmislio i upakovao Uros Petrovic. Takodje vole da se pozabave knjigama Razmisljam i resavam, i srednjom stranom njihovog omiljenog casopisa Vitez- Vitezova razmisljanka. A i zivot im nudi razne situacije koje su zapravo divne mozgalice: kako podeliti nejednak broj redova dobijene cokolade na bracu i sestre, a da svi dobiju jednako, da li moze da se bude u isto vreme na dva razlicita mesta? ili Sta sve može da se ulovi?
  Pozdrav. gorke73@gmail.com

  ОдговориИзбриши
 35. Анониман08. мај 2013. 08:20

  asocijacije, sudoku, ukrstenice, osmosmerke, rebuse, matematicke i geometrijske igre....evereve@2die4.com

  ОдговориИзбриши
 36. Анониман08. мај 2013. 16:51

  Naša mlađa ćerka voli ponavljalice, pamtilice, ispričaj pesmu rukama, reci suprotno, spajalice, pronalaženje skrivenih likova i traženje razlika na sličnim slikama (šta je promenjeno, izostavljeno, dodato).
  Starija voli logičke lance, geometrijske slagalice, X-O (iks-oks), otkrivanje zagonetnog predmeta, pantomimu, anagrame, geometrijske glavolomke, lavirinte, oblikovanje papira i pravljenje mreže geometrijskih figura (njihovo sklapanje i rasklapanje), domine, optičke iluzije, pletenice...
  Obe uživaju u aktivnostima pridruživanja, razvrstavanja, sparivanja, nizanja i sl. kroz koje se bave gimnastikom uma.
  Sviđa nam se ova knjiga je se pomoću nje uči kroz zabavne i zanimljive aktivnosti.

  bokitb0@gmail.com

  ОдговориИзбриши
 37. Анониман08. мај 2013. 23:27

  Slagalice definitivo. wildkitten(dot)handcrafts(at)gmail(dot)com

  ОдговориИзбриши
 38. Анониман09. мај 2013. 02:11

  Moj Jovan oboyava logicke zadatke i resava ih kao od sale... a mogli bi smo da zavirimo i u ovo izdanje pa ce biti " strava zabava"...
  gaga_babovic@yahoo.com

  ОдговориИзбриши
 39. Анониман09. мај 2013. 02:31

  Ovu knjigu jos nemamo,i ako je moja cerka veliki obozavalac svih vrsta mozgalica, slagalica i drugih logickih pitalica!

  ОдговориИзбриши
 40. Анониман09. мај 2013. 02:34

  moje dete voli sve sto moze da ga zainteresuje da upotrebi mastu u resavanju zadataka...zato volimo i matematiku a resavamo je na zanimljiv nacin...ovo bi bilo idealno za mog radoznalka...
  justrega@yahoo.com

  ОдговориИзбриши
 41. Анониман09. мај 2013. 02:34

  Ovu knjigu jos nemamo, i ako je moja cerka veliki obozavalc svih vrsta mozgalica, slagalica i drugih logickih pitalica!
  nenadicdejana@yahoo.com

  ОдговориИзбриши
 42. Анониман09. мај 2013. 02:36

  milicica1990@yahoo.com

  ОдговориИзбриши
 43. taman, da se lepo i kvalitetno pripremimo za skolu! :)

  ОдговориИзбриши
 44. Анониман09. мај 2013. 02:54

  volimo matematiku!!
  predrag.milutinovic@yahoo.com

  ОдговориИзбриши
 45. Мозгалице са шибицама су омиљене. Такође и последњи задатак на контролном из матеметике - онај најтежи, ове лакше забрља ;-)

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Анониман14. мај 2013. 00:38

   заборавили смо адресу: jalagorda@gmail.com

   Избриши
 46. Анониман09. мај 2013. 05:44

  Volimo sve vrste mozgalica, ali najvise lavirinte...
  lorencinzivkovic@gmail.com

  ОдговориИзбриши
 47. Анониман09. мај 2013. 10:18

  Moja deca vole igre simetrije, zemljopis, hronološki sled događaja, kretanje pravim putem da bi se stiglo do cilja, pronalaženje detalja po kojima se slike razlikuju, izbaci uljeza, pronađi dva ista predmeta (od nekoliko sličnih), mini sudoku, ukrštenice (kombinacija slika i reči), osmosmerke, sklanjanje slamčica sa gomile (počev od onih na vrhu preko kojih ne leži druga slamčica)...
  Primećujem da su više jezički tipovi, možda iz razloga što se više sreću sa aktivnostima koje razvijaju tu stranu. Ova knjiga bi nam bila odlična da kroz zabavne i zanimljive logičke zadatke nauče da se uhvate u koštac sa matematičkim problemima i budu spremni za matematičke izazove!

  slobodankatomic@yahoo.com

  ОдговориИзбриши
 48. Анониман09. мај 2013. 11:19

  Bili smo medju prvim posetiocima manifestcije Maj mesec matematike, tako da svi oni koji vole mozgalice, toplo im preporucujem da u toku ovog meseca prosetaju Knez Mihailovom ulicom i posete ovu menifestaciju. Dosta toga ce nauciti i naravno zabaviti u radionici i resavati razne matematicke zadatke. Inace moj sin OBOZAVA matematiku i bio bi presrecan kad bi dobio ovu knjigu.
  natap980@gmail.com

  ОдговориИзбриши
 49. Knjiga je odlična, veoma podsticajna i korisna. Moji učenici najviše vole vizuelne pitalice, nizove, igre isjecanja i spajanja.
  sasa.delic@bih.net.ba

  ОдговориИзбриши
 50. Анониман10. мај 2013. 03:37

  Moji mališani vole logičke pitalice, asocijacije (u slici i reči), "matematičke bisere" (zanimljivi zadaci koji se logički rešavaju), integrame, asocijativne anagrame, magične kvadrate (slovne i brojčane), šah za decu, Rubikovu kocku, brojčane piramide...
  Vole sve u vezi sa matematičkim igrama i logičkim problemima.

  ceciji2000@yahoo.com

  ОдговориИзбриши
 51. Анониман10. мај 2013. 07:40

  Mozgalice, rebusi i pitalice su nam najinteresantniji...
  tanjamitrovic35@yahoo.com

  ОдговориИзбриши
 52. Mi najvise volimo zadatke sa premestanjem sibica i sudoku. Moji mali matemaricari bi uzivali u ovoj knjizi.
  tinna79@gmail.com

  ОдговориИзбриши
 53. Sofija i mama najviše vole mozgalice. Iako smo još uvek male (4 godina) za neke složenije operacije, na dobrom smo putu... Omiljena zabava nam je uz knjigu :)
  djurdjijam@gmail.com

  ОдговориИзбриши
 54. Sada smo u fazi kada treba da prepoznamo oblik na kocki koju imamo i da u kocku ubacimo predmet istog takvog oblika.
  mmmmilica@hotmail.com

  ОдговориИзбриши
 55. Анониман10. мај 2013. 23:21

  Ovakva knjiga je uvek dobrodošla,zato što deci na zabavan i kreativan način približava čudesan svet matematičkih igara.Pošto mi je ćerka prvi razred,a imaju veoma kreativnu učiteljicu koja se stvarno trudi da im sve učini zanimljivim,slobodno mogu da kažem da se deca odlično snalaze i u složenijim zadacima koji su prikazani na zanimljiv način.Omiljeni su joj zadaci tipa nastavi niz,pronađi nedostajući broj,i slično...
  jelenamariczivkovic@gmail.com

  ОдговориИзбриши
 56. Анониман11. мај 2013. 00:10

  Koliko buducih matematicara u komentarima na ovoj strani :)
  Moj sin je treci razred i mislim da bi obozavao ovu knjigu ako budemo imali srece.
  Fascinantno je koliko deca imaju drugaciji i otvoreniji pristup u resavanju ovakvih zadataka od nas odraslih.

  j.sekuljica@gmail.com

  ОдговориИзбриши
 57. Анониман11. мај 2013. 00:39

  Ja znam da je zdravlje najbitnije, al zar vam se ne cini da je u toj opstoj fami oko zdrave hrane i vezbanja za telo, malo zapostavljena prica o zdravoj hrani i vezbanju za mozak?A kasnije te male mozgove uzima nas sistem obrazovanja, krece prica sa pismenim, kontrolonim, ocenama, privatnim casovima, i vrzino kolo sa 'Mrrzi me da ucim!" i "Moras!", bez zelje za znanjem, saznanjem, za otkrivanjem.......Zato, mame, vezbajte njihove mozgice sa ovakvim mozgalicama i izazovima, dok im jos uvek nisu umorili zelju, dok jos uvek to izgleda lako i prosto kao trcanje za loptom.........Volela bih da sa ovom kjigom dobijem neke nove ideje, jer se svaki dan trudim da smislim neku novu igru za mozganje i razmisljanje...gaga_vel@yahoo.com

  ОдговориИзбриши
 58. Анониман11. мај 2013. 00:55

  Omiljene su nam one kako povezati sve tacke pomocu X linija, ili kako poredjati stapice, da se dobije neki oblik a da nijedna ne ostane kao visak,ma sve one mozgajuce mozgalice, koje dajem deci da vezbaju male sive, a ispostavi se da najvise razmislja tata, jer se mnogo puta desilo da dodje sa posla sav nasmejan i ponosan na sebe-"Nasao sam resenje!"
  ivana_v78@yahoo.com

  ОдговориИзбриши
 59. Moja cerka uopste ne voli matematiku a i ne trudi se da je zavoli. Mozda ce joj pomoci ova knjiga.
  ansev@drenik.net

  ОдговориИзбриши
 60. Анониман11. мај 2013. 16:38

  Naša deca vole sve mozgalice i logičke zadatke. Svi se jako radujemo kad nađu rešenje i kad se dosete nekog drugog koje takođe ima smisla i logike. Vole priče ge se otkrivaju tajne i rešavaju misterije, asocijacije, matematičke kvadrate, nastavljanje niza, premetanje šibica...
  Ova knjiga je odlično sredstvo da se zavoli matematika koja većini presdstavlja bauk.

  bsdjajic@teol.net

  ОдговориИзбриши
 61. Анониман12. мај 2013. 03:53

  Volimo strateške igrice: mice, šah za decu, domine, traganje za analogijama, logičko-kombinatorne zadatke, logičke mozgalice-mreža (gde se u mrežu upisuju + i - dok se ne kompletira), pokušaj dobiti broj od ponuđenih cifara, optičke iluzije, geometrijske igre, objasni pojam bez reči, izvođenje novih reči, tumačenje poslovica i zagonetki, idioma, poređenja, zagonetanje neobičnim rečima, mozgonetke, zagonetne priče...
  Gomila istih zadataka u udžbenicima za matematiku ne razvijaju mišljenje kod dece, zato nam se dopada ova knjiga gde će dete naučiti da misli na hipotetički, kreativan i apstraktan način.

  aji.slobodan@yahoo.com

  ОдговориИзбриши
 62. Анониман12. мај 2013. 13:29

  Volimo logicke (onlajn) igrice. Kad vec igraju igrice preko racunara, super je sto vole bas te mozgalice.

  mama.kaja@hotmail.com

  ОдговориИзбриши
 63. Анониман12. мај 2013. 15:24

  Ova knjiga deluje divno, zadačići su jako zanimljivi i raznoliki. Jedva čekam da je rešavam zajedno sa mojom decom! Ćerka mi voli geometrijske mozgalice, prebrojavanje kvadrata... A sin predškolac je oduševljen knjigama "Matematika kao igra", obožava brojeve, slagalice, razlike, šah... Zajedno rešavaju misterije i zagonetne priče.
  Kako bi bilo lepo kada bi se ova knjiga čitala i rešavala na časovima matematike, mislim da bi svaka učiteljica trebalo da je ima!

  ilinka@ptt.rs

  ОдговориИзбриши
 64. Анониман13. мај 2013. 04:26

  Ova knjiga bi nam baš pomogla da se još više zabavljmo uz matematiku :))
  Do sada su nam najzanimljivije bile optičke iluzije, traženje razlika, povezivanje nizova..., a uz knjigu bi još više vežbali naše vijugice (i mama naravno :)))

  radazdravkovic81@yahoo.com

  ОдговориИзбриши
 65. Divno pa ova knjiga sazdrzi bas sve sto moje dete voli da resava <3 tako da stvarno ne bih nista dodala jer napravili ste zaista sjajnu kombinaciju (mozgalice, opticke varke, pitalice,..) :)
  dolitur@gmail.com

  ОдговориИзбриши
 66. Анониман13. мај 2013. 13:59

  Najveće zadovoljstvo u proučavanju matematike jeste razumevanje. Bez njega znanje malo znači.
  Leopold Infeld
  Trudimo se da citirano primenjujemo i trnutno resavamo
  - Mozgalice za radoznalce
  - Mozgalice za jačanje kreativnosti i pažnje

  anita.bukovic@yahoo.com

  ОдговориИзбриши
 67. Анониман14. мај 2013. 05:47

  Mi polako ulazimo u svet brojeva :)... cvanja22@yahoo.com

  ОдговориИзбриши

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу